Zpět
FUTURESPECTIVE NIGHT /drum n bass, drumfunk/
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

FUTURESPECTIVE NIGHT /drum n bass, drumfunk/

Kde:

ul. 8. května 519/11 , Olomouc
Kdy:
Hudba:
Drum and bass, Funky
Hodnocení:

Drum & bassová párty FUTURESPECTIVE NIGHT, jenž se orientuje zejména na deepovou a atmosférickou tvorbu, zakotví poprvé v Olomouckém Metru. Stojí za ní skupinka djs a producentů se jménem "Futurespective Music", která hostila na své půdě v Brně zástupce podobného smýšlení v oblasti drum & bassu jako jsou např. Stanzim a Nitrous z Volnýho Průběhu, Local Heroes, Vex a Hamaka z Depth Code, Dubtrax, Sayko, Skill a další.

Na premiérové Olomoucké vydání budou vysláni brněnští djs Innerscope a Toomuch, kteří se dlouhodobě věnují muzice kolem 170 BPM, ale i jiným tempům. Nebojí se experimentovat s drum & bassem ovlivněným elektrem, psytrancem či dubovými rytmy. Tuto dvojici doplní lokální reprezentant, nejnovější člen Futurespective crew a zručný selektor všemožných žánrů Ink Flo. Ten poslední dobou směřuje svou pozornost převážně k bassovým žánrům, mezi které patří jak drum & bass, tak i třeba dubstep, wonky nebo house. Slyšet ho můžete i na psytrance akcích, kde účinkuje mimo jiné i v chill outech.

Lineup:
Innerscope (Futurespective.net | Brno)
Toomuch (Brno)
Ink Flo (Futurespective.net | Olomouc)

Ukázky setů:
https://soundcloud.com/ink_flo/futurespective-promo-mix
http://www.mixcloud.com/Innerscope/

Více info o Futurespective Music:
http://futurespective.net/
https://www.facebook.com/FuturespectiveMusic

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

METRO Chill out club

ul. 8. května 519/11 Olomouc

Hledáte-li v Olomouci něco jiného než jen hospodu s pípou, zkuste Metro - Chill out club! Budete příjemně překvapeni. Metro Chillout Club funguje v Olomouci už přes deset let a jeho věhlas přesahuje hranice Moravy i Čech. Pokud vám někdo doteď tvrdil, že podzemka fárá jenom v Praze, nevěřte mu. ...… více

Poslední komentáře