Zpět
 LEMOND Light up the party !
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

LEMOND Light up the party !

Kde:

Veletržní 61 61, Praha 7
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Theme Parties, House, Trance, Techno
Hodnocení:

Zažij párty plnou světel s Becherovkou Lemond

Stále populárnější seriál akcí LEMOND LIGHT UP THE PARTY se v dubnu a květnu podívá do 16 českých a moravských klubů. Rozjede se show plná světel, pokusů o zvládnutí Lemond shotboard, čerstvých majitelů luxusních iPodů, adeptů na novou Lemondstar a neobyčejně inteligentních robotických koulí. Tak buď u toho a rozsviť párty s Lemondem.

Díky Becherovce Lemond si poprvé v České republice vyzkoušíš unikátní novinku s názvem Sphero. Je to robotická svítící koule ovládaná chytrým telefonem. Dá se s ní pohybovat do všech směrů, hrát golf nebo virtuální kuželky.

Čeká tě volba Lemondstar. Na každé svítící akci vyhraje jeden kluk a jedna holka vychytaný iPod Shuffle. Pak je můžeš podpořit na webu www.lemond.cz. Pro největší „lemondí“ hvězdu je připravený iPhone 4S .

Výzvou rozjetého večera bude „Lemond shotboard“ – sedm lidí si vychutná panáka Becherovky Lemond najednou. Tohle není obyčejné pití, tohle je rituál!

Tím ale nášup zábavy nekončí. Průběh večera rozzáří světelná show. Každý dostane na uvítanou drink. Jsou nachystané hromady svítících cen.

Zažij párty plnou světel. S Becherovkou Lemond to bude osvěžující zábava.

Začátky jednotlivých akcí, pravidla soutěže a stav hlasování Lemondstar, fotoreporty a další informace najdeš na stránkách www.lemond.cz, www.facebook.com/lemond.cz a na webech jednotlivých klubů. 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Misch Masch

Veletržní 61 61Praha 7

Klub je rozdělen na tři části - taneční scénu dance zone, scénu hrající světovou disco hudbu, soul a black music a v neposlední řadě oldies club hrající česko-slovenskou a světovou hudbu 60-90 let. V průběhu každého večera otevřena od 20.00 do zavíračky restaurace a kavárna. KLUB JE OD 1.ÚNORA ...… více

Poslední komentáře