Zpět
LADIDA
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

LADIDA

Kde:

Komenského 2302, Boskovice
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

99,- Kč (v ceně je zahrnut drink Absolut Vodka + Red Bull)

DJs:

DJs LADIDA,

SCORN

IXER,

YARECK,

NEX 

Hodnocení:

Když se řekne LADIDA, každému se vybaví první dáma českého DJingu. Je pro ni typický přesně mixující styl a dynamický elektronický zvuk s perkusivními elementy a organickými plochami.

Na začátku své djské kariéry se věnovala především melodickému groovy technu, kdežto v současnosti brázdí vody především minimal techna. Ladida však nepůsobí jen jako DJka, ale je uznávána jako producentka, přičemž její úspěch tkví hlavně v jejím rozsáhlém hudebním spektru a dlouholetých zkušenostech.

V pátek 23. listopadu 2012 zavítá LADIDA po třech letech opět na boskovickou půdu a spolu s ostatními djs a vaší podporou, nás čeká opět jeden hodně dlouhý a vypečený taneční večírek!
Jako další z vystupujících vás čekají vám zaručeně známé dlouholeté stálice místní elektronické scény – SCORN, IXER, YARECK a za internetové rádio StreetCulture hostující šumperský dj nEx^, kterého jste mohli slyšet už i na letošním Egezségeré. 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Modrá Věž

Komenského 2302Boskovice

Koktejlová terasa, diskotéka, bar, sportovní centrum!                              V podniku MODRÁ VĚŽ BOSKOVICE se nachází:BOWLING (4 DRÁHY)SQUASH (3 KURTY)FITNES (VELMI PROSTORNÉ, MNOHO RŮZNORODÝCH STROJŮ)SOLÁRKOVENKOVNÍ BAR NA TERASE (KAPACITA 100 MÍST SEDÍCÍCH)DISKOTÉKA - BAR (KAPACITA 180 MÍST ...… více

Poslední komentáře