Zpět
DJ BRIAN LIVE
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

DJ BRIAN LIVE

Kde:

Zdeňka Fibicha 2832, Most
Kdy:
Hudba:
House, Progressive
Vstupné:

70,-

Hodnocení:

s DJ A75 a jeho speciálním půlnočním hostem - DJ Brianem !
Vstupné 70 Kč, vstup od 18-ti let !!

DJ BRIAN je dlouhodobě nejžádanějším českým top djem a jeho audio vizuální show na vyprodaném festivalu Mácháč 2013 měla obrovský uspěch.
Brian je také rezidentním Djem rádia Evropa 2 a jeho díly pořadu Dance Exxtravaganza s novinkami taneční hudby jsou posluchači hodnocené nejlépe. Během své 17ti leté kariéry hrál ve více než 30 zemích světa včetně Číny, Brazílie, Francie, Španělska,
Řecka, Malediv, Ruska, Ukrajiny a Malty. 2 sezóny vystupoval v nejlepších klubech Amnesia a Space na Ibize a v roce 2006 byl residentem Paradise clubu na ostrově Mykonos, který byl vyhlášen nejlepším řeckým klubem.
V létě 2010 hrál jako jediný český DJ na hlavní stagi 2 největších festivalů Pleasure Island a Mácháč vedle hvězd jako Paul van Dyk, Axwell, Avicii, Marco V, Marcus Schulz, Tocadisco, Sidney Sampson a v nejlepších českých klubech dělá warm up pro hvěždy jako jsou Tiesto, Erick Morillo nebo Fedde Le Grande.
V současné době je rezidentem na 3 různých kontinentech, v klubu 15 Below v luxusním resortu W Retreat & Spa na Maledivách, CDM parties v Brazílii, Energy World Tour a dalších.

Akci rozjede a dokončí resident Neprakta klubu DJ A75 .

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Neprakta

Zdeňka Fibicha 2832Most

Tradice od roku 1967. Originál je jen jeden. Pravidelné návštěvy známých zpěváku a skupin. Nabízíme našim zákazníkům 2 patra zábavy a dva různé styly hudby! Každý pátek v Neprakta klubu (2.patro) videodiskotéka DJ Ivoše (rezidenta pražských klubů Aloha a Hvězda ), kdy uvidíte na velkoplošných ...… více

Poslední komentáře