Zpět
Neprakta klub - BEN CRISTOVAO LIVE / 20th STUDENT "15+&
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Neprakta klub - BEN CRISTOVAO LIVE / 20th STUDENT "15+" PARTY

Kde:

Zdeňka Fibicha 2832, Most
Kdy:
Hudba:
Live, House
Vstupné:

Vstupné v předprodeji 80 Kč, na místě v den konání

Hodnocení:

Jubilejní "20 STUDENT "15+"PARTY" v neděli 16.11.2014. A když už je to výročí, tak bude zcela netradiční ! Jako DJ´s se Vám představí Stephen a Honza a jeden velice speciální host !! Určitě se máte na co těšit !!!
BEN CRISTOVAO LIVE !!
Ben Cristovao ukazuje, že po pár letech usilovné práce lze vybudovat hudební projekt s pevným jménem a zázemím a v současné době představuje to nejstylovější v moderní hudbě pro generaci Y. Už dávno se nejedná jen o zpěváka z talentové soutěže. Aktivně pracuje na svojí kariéře a nic nenechává náhodě.
Letní singl Sweet Chilli, který Ben z nové desky vybral pro rádia, skvěle zafungoval a v současné době jej můžeme slyšet na vlnách Evropy 2, Kiss rádií, Fajn radia, rádia Spin a několika dalších. Na Evropě 2 navíc již dvakrát po sobě zvítězil v jejich Music Chart. Videoklip k singlu má již přes 1,3 milionu zhlédnutí na YouTube.
Heineken stage Vám nabídne perfektní laser show a DJ Stephen naloží ty největší hity.
V prvním patře si užijete (poprvé pří 15+ party) plno zábavy a výborné taneční hudby s DJ Honzou. Samozřejmě bude otevřena i "Relax zone" s fotbálkem, kulečníkem a box.pytlem, tak jako již téměř 2 roky :)
Vstup výjimečně od 15-ti let, kontrola OP !!
Vstupné v předprodeji 80 Kč, na místě v den konání 100 Kč. O zahájení předprodeje a místech Vás budeme včas informovat!

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Neprakta

Zdeňka Fibicha 2832Most

Tradice od roku 1967. Originál je jen jeden. Pravidelné návštěvy známých zpěváku a skupin. Nabízíme našim zákazníkům 2 patra zábavy a dva různé styly hudby! Každý pátek v Neprakta klubu (2.patro) videodiskotéka DJ Ivoše (rezidenta pražských klubů Aloha a Hvězda ), kdy uvidíte na velkoplošných ...… více

Poslední komentáře