Zpět
Black & White Senzzation
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Black & White Senzzation

Kde:

Jiriho nam. 1, 29001 Podebrady , Poděbrady
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Deep House, Progressive, Tech-house
Vstupné:

DÍVKY DO 22:00 ZDARMA/OSTATNÍ 60,-

DJs:

20 - Open club
21 – 23 – KETAN
23 – 01 – MARALL
01 – 03 – THE DLV
03 – 05 – GORGE STEER
05 - END

Hodnocení:

◙ BLACK &WHITE SENZZATION
◙ KLUB NETOPÝR – PODĚBRADY
◙ DATUM: 28.11.2014
◙ OPEN: 20:00/START: 21:00
◙ ENTRY: DÍVKY DO 22:00 ZDARMA/OSTATNÍ 60,-
◙ DJS: Ketan, The DLV, Marall, Goerge Steer
◙ DRESSCODE: černá nebo bílá
◙ Přijď v dresscodu a čeká Tě speciální black&white nápojovýy lístek se zajímavými cenami
◙ Tech-house, deep, progressive, vocal, tech-trance, EDM

Poprvé v historii našeho klubu Vám přinášíme večírek, který bude hudebně velmi rozmanitý a kde si přijdou na chuť jak příznivci klubové house music, tak Ti, jenž vyhledávají komerčnější odnože taneční hudby.

Na tento jediný večer chceme všechny naše návštěvníky spojit v jeden vlnící se černo-bílý koberec tančících lidí, kteří si s námi užijí party od začátku až do konce. Barvy vždy tvořily skupiny a fungovali jako tmel pro zúčastněné. Nechte se na tento večer vtáhnout do útrob našeho klubu, oblékněte se do černé, nebo do bílé a poznejte kouzlo dnešní house music!

Večerem Vás provedou skvělý hosté, jimiž jsou v první řadě pražský dj a promotér KETAN, který Vám představí velmi energický mix deep/tech/funky/classic house music, plný melodií, nástrojů, vocalů, dunivých basových linek a nekompromisních beatů. Čekejte precizní a propracovaný set, plný zvratů a kreativních mixů. Ketan již od roku 1998 piluje své djské umění a shromažďuje obrovské množství hudby. České kluby a festivaly projel křížem krážem a hostoval i na vyhlášených akcích v zahraničí. Máte se na co těšit!

Dále se můžete těšit na pražského dje MARALLa, který zabrousí do aktuálního tech-tranceu a představí Vám opravdu hodně atmosférickou a podmanivou odnož tohoto hudebního stylu.

Trojice děčínských djs v čele s krásnou Djane Lucii, kteří vystupují pod společným jménem THE DLV, Vás přijedou rozpohybovat aktuálním progressive/tech-house setem, kdy zažijete skvělou show jejich back2back vystoupení. Toto profesně mladé a jistě nadějné trio Vás určitě překvapí.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Netopyr Music club & Grill restaurant

Jiriho nam. 1, 29001 Podebrady Poděbrady

Poslední komentáře