Zpět
NIGHT OF HEROES
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

NIGHT OF HEROES

Kde:

Areál Výstsviště 67, Praha 7
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

Vstupenky v síti Ticketstream www.ticketstream.cz od 23. 11. 2012.
Klasická vstupenka – první vlna 500 ks za 650 Kč včetně veškerých poplatků, dále pak 750, 850 a 990 Kč na místě.
GOLDEN VIP prvních 30 ks za 990 Kč, dále pak 1090, 1190 a 1390 Kč na místě.
DIAMOND VIP prvních 30 ks za 1990 Kč, dále pak 2090, 2190 a 2390 Kč na místě. DIAMOND VIP vstupenka zahrnuje neomezenou konzumací na baru. Detailní informace o jednotlivých druzích vstupenek najdete na www.decadance.cz 


Přímý link na předprodej www.ticketstream.cz/trancefusion nebo objednávejte na čísle 734 538 699. Vstupenky na dobírku objednávejte na info@decadance.cz, poplatek 84,- Kč.

DJs:

MAIN STAGE:

ARMAND VAN HELDEN (USA),

ANTOINE CLAMARAN (FR),

SANDER KLEINENBERG (NL),

MAURO PICOTTO (IT),

ANGELO MIKE (PL)

DOKLUBU.CZ STAGE:
 
LOUTKA, BIDLO,
CHRIS SADLER,
P@CO,
RICHARD REYNOLDS,
TOPAS BROTHERS,
DAIL MANENE
Hodnocení:

Legendární jména světové taneční scény zamíří v únoru do Prahy. 

O tom, že každý hudební styl má své hrdiny, vás přesvědčí 2. února 2013 nový koncept NIGHT OF HEROES. Secesní střední hala Průmyslového paláce v Praze v Holešovicích, která pojme až několik tisíc návštěvníků, se promění v místo, kam se sjedou umělci, kteří posledních dvacet utváří taneční scénu, byli u jejího zrodu a svými skladbami se nesmazatelně zapsali do zlatého fondu klubové scény.

Výběr umělců a jejich důležitost na této jedinečné akci korespondují se vzpomínkami na doby, kdy taneční scéna prožívala po celém světě velký boom. House a techno se v té době dostávaly ze stínu undergroundu do většiny klubů. Zároveň se formovaly první velké halové akce a festivaly jako Creamfields, Mayday, Qlimax Trance Energy a další. 

BTL Agency a Decadance přiváží do Prahy hrdiny doby minulé i současné – a to během jedné noci na velkou party, která nás nechá vzpomenout nejen na začátky taneční scény, ale také zde uslyšíte, jaký je aktuální hudební trend umělců, kteří si mohli už před deseti lety přivlastnit titul legend. Oni jimi totiž opravdu jsou. 

Fotoreport

Poslední komentáře