Zpět
FREERIDE.CZ WINTER CLOSING PARTY 2013
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

FREERIDE.CZ WINTER CLOSING PARTY 2013

Kde:

Trojická 10, Praha 2
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Theme Parties, House, Break beat, Funky
Vstupné:

80 CZK

DJs:

21:00 otvíračka + Jäger welcome drinks
21:00 opening set by DJs
23:00 promítání videí “Czechs in Colorado” a “Just Ride 2013 Highlights”
23:15 předávání cen vítězům “Just Ride 2013 Follow-Cam Contestu”
23:30 vyhlášení tomboly
23:30 all-night-long dancing madness powered by Jägermeister DJs Akvamen, Robot, Nimand, N’Zym & NobodyListen

Hodnocení:

Zima je až na menší výjimky za námi. Byla dlouhá a pestrá, plná různých akcí a samozřejmě ježdění. My jsme si jí užili do sytosti, a proto jsme se rozhodli jí zpětně pořádně oslavit a založit tak tradici zvanou “FREERIDE.CZ WINTER CLOSING PARTIES”. Cílem je se společně se všemi z vás, kdo mají rádi zimu, snowboarding a freeskiing, ROZLOUČIT SE SEZÓNOU, zavzpomínat na ní, popovídat si o zážitcích a v neposlední řadě se do sytosti pobavit jak je tomu na FR mejdanech zvykem.

Historicky první FREERIDE.CZ WINTER CLOSING PARTY se uskuteční v SOBOTU 4. KVĚTNA 2013 v pražském P.M. CLUBU. Díky našim partnerům JÄGERMEISTER a SNOWBOARD ZEZULA se v tenhle den strhne klasická divočina, jakou znáte ze všech Freeride.cz mejdanů. Celý večer a noc se ponesou v podobném duchu jako podzimní premiérové mejdany nebo afterparties naší zimní FREERIDE.CZ JUST RIDE tour, s níž souvisí i základní body programu.

Známe vás, a proto víme, že máte rádi s námi spřízněné DJe, kteří během zimy tolikrát roztočili kola mejdanu, vás poslali do tanečního hellu a donutili protancovat nejedny kecky. Nebylo by to důstojné rozloučení se zimou bez přítomnosti těchto “našich” DJs, a tak se můžete těšit na nevídanou show CELKEM PĚTI (!) z nich, kterou jsme pro vás připravili společně s JÄGERMEISTEREM.

Tu nejdivočejší divočinu rozpoutají na parketu DJs AKVAMEN, ROBOT, NIMAND, N’ZYM a NOBODYLISTEN, tedy to nejlepší, co momentálně česká párty scéna (alespoň co se týče typu mejdanů, které máme rádi) nabízí. Čeká vás tak plná noc nejnašláplejších setů, na které se utancujete tak, že týden nebudete moct chodit. No a kdo myslíte, že vás bude svým vtipem provázet celým večerem? Samozřejmě nikdo jiný než náš Just Ride spíkr HONZÍK PROTIVANSKÝ!

 VÍCE INFORMACÍ ZDE :

https://www.facebook.com/events/319657358161313/

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

P.M. Club & Cocktail bar

Trojická 10Praha 2

Poslední komentáře