Zpět
BPM.DJ presents: PLAV-BA
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

BPM.DJ presents: PLAV-BA

Kde:

Rašínovo nábřeží 1, Praha 5
Kdy:
Vstupné:

Entry: free all afternoon long

DJs:
DJs:
Tráva
Vasquez
Pavel Faktor
Bertrám
Hodnocení:

DRUHÁ SRPNOVÁ SOBOTA VE ZNAMENÍ DALŠÍ deephouseové PLAV-BY!!

 

A je to tady přátelé, kamarádi a fanoušci kvalitní deepové hudby. Další díl sobotních hudebně prosluněných odpolední na řece - PLAV-BY z dílny BPM.DJ se chystá NEVYPLOUVAT již tuto sobotu 10.8 od náplavky na Rašínově nábřeží. Opět hodlá všechny své příznivce a návštěvníky hýčkat nejenom bohulibým soundem, dobře zásobeným barem, ale také mj. rodinným prostředním parníku Tyrš s výhledem na úžasná pražská panoramata Pražského hradu! A protože si celá PLAV-BA production crew rozhodla udělat velkou radost - tento díl bude opravdu vyjímečný,i co se do výběru hosta týče! Ale nepředbíhejme...

 

...kromě hlavního správce celé vlajkové lodi s jedinečným rukopisem (a neméně vyjímečným hudebním vkusem porovnatelným se svými spoluhrajícími kolegy), DJ Bertrama, zapsaného zlatým písmem na všech proběhnuvších PLAV-BÁCH, si za DJským pultem předají štafetu (a nemohou ani tentokrát absentovat) oba hlavnístrůjci originálního BPM.DJ brandu - DJ Vasquez a DJ Pavel Faktor, jimž se nedá upřít jak osobitý přístup k práci a hudbě, tak ani smysl pro výběr těch opravdu nejvypečenějších tracků.

 

Trešínkou na pomyslném dortu a skvěle zapadnuvší osobností do kompletního seznamu učínkujících, tešící nejednoho návštěvníka akcí, se stala jedna z historicky nejůspěšnějších stálic české taneční scény, průkopníků deep-techu a umělců nejen hudebních - DJ TRÁVA.

 

Celá sobotně odpolední siesta se rytmicky a dunivě rozvibruje přesně úderem 16. hodiny a DJové Tráva, Vasquez, Pavel Faktor a Bertrám se budou věnovat svému mistrnému umu vytváření soundu k vašemu tanci či poslechu minimálně jako v předchozím díle - tedy zaručeně do 1.hodiny ranní.

 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Parník Tyrš (Dance Radio)

Rašínovo nábřeží 1Praha 5

Poslední komentáře