Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

APOKALYPSA WARMUP

Kde:

Rooseveltova 9, Brno
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

FREE - VIP GOLD APOKALYPSA / 100,-Kč

DJs:

DJs Joseph Capriati (IT) etc.

Hodnocení:

Dvě velké zahřívačky z produkce Apokalypsy proběhnou v Brně (21. září, klub Perpetuum) a v Praze (22.září, klub Touster). Bude se jednat exkluzivní techno akce, na kterých zahraje italský techno specialista Joseph Capriati.

Warm Up Apokalypsa v podání produkce stejnojmenného eventu v roce 2007 získala 1. místo v anketě O2 Dance Music Awards a to v kategorii „pravidelná klubová akce roku”

V historii této “klubové” akce, která je určena pouze pro 250 návštěvníků, dříve vystoupila jména jako DJ Rush, Gayle San nebo Cari Lekebusch.

Máme také dobrou zprávu pro všechny majitele vstupenek VIP GOLD APOKALYPSA, kteří budou mít tuto exkluzivní klubovku ZDARMA, ostatní zaplatí vstupné 100 CZK za 1 osobu.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Perpetuum

Rooseveltova 9Brno

Klub Perpetuum se v současnosti stal nedílnou součástí všeobecně respektované české taneční scény a je pravidelnou destinací zábavy brněnských milovníků elektronické hudby, kreativních osobností, studentů, módních výstředníků i turistů. Od svého znovuotevření v létě 2006 si získává renomé kvalitní ...… více

Poslední komentáře