Zpět
MAXIMAL /techno/
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

MAXIMAL /techno/

Kde:

Rooseveltova 9, Brno
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

do 23:00h 20,-Kč / 40,-Kč

DJs:

DJ KAISERSOZE

Majkymajk

Pedro

Nois

Upgrade

Hodnocení:

Ve čtvrtek 22. března k nám opět zavítají obvyklí podezřelí , kteří patří mezi ty nejzajímavější a technicky nejpokročilejší Maximalové DJe, které jsme měli možnost v klubu Perpetuum přivítat a slyšet. Kromě našeho přírůstku do Maximalové rodiny Kaisersozeho, uslyšíte i YOUNG STARové pionýry Majkymajka a Pedra. Těšte se na přehlídku moderních prvků DJingu ve všech možných podobách a substancích, které současná doba nabízí. Bude to o technu, o zábavě a o tom, co nás baví. MAXIMAL!


Obecně o projektu Maximal:
Maximal je projekt, který zastřešuje nejen čtvrtky v klubu Perpetuum, ale celkový techno organismus, který Vás obklopuje a patřičně zapojuje do dění v našem světě, kterému dominuje techno v celé své rozmanitosti!

Za celým projektem stojí dva brněnští DJové – Nois a Upgrade, kteří mají odehráno bezpočet nocí a to jak v rezidentním klubu Perpetuum, tak po celé České republice (např. Apokalypsa). Tito rezidenti tvoří základní pilíře Maximal večírků, na které si budou zvou zajímavé hosty (stálice i nové talenty) z celé ČR, Slovenska i širšího zahraničí.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Perpetuum

Rooseveltova 9Brno

Klub Perpetuum se v současnosti stal nedílnou součástí všeobecně respektované české taneční scény a je pravidelnou destinací zábavy brněnských milovníků elektronické hudby, kreativních osobností, studentů, módních výstředníků i turistů. Od svého znovuotevření v létě 2006 si získává renomé kvalitní ...… více

Poslední komentáře