Zpět
ONE NIGHT by Radio 1
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

ONE NIGHT by Radio 1

Kde:

Bělehradská 120, Praha 2
Kdy:
Hudba:
House, Electro, Progressive
Vstupné:

150,-/200,-

DJs:

DJ´s: Josef Sedloň, Dan Cooley
very special guest NICK WARREN (Way Out West, Global Underground, UK)

Hodnocení:

DJ´s: Josef Sedloň, Dan Cooley
very special guest NICK WARREN (Way Out West, Global Underground, UK)

Předprodej: 150Kč

Na místě 200 Kč

 Nick Warren se narodil v anglickém Bristolu, kde v polovině devadesátých let společně s Jody Wisternoffem založili velmi úspěšnou elektronickou dvojici Way Out West.


Hned první debutové album vyslalo do hudebního světa dva velké hity „Ajare“ a hlavně
„The Gift“, které se staly skoro až globálními opusy tehdejší progresivní house produkce s patřičnou dávkou emocí a trance nádechu. Way Out West do této doby zdobí celkem čtyři regulérní alba a zdá se, že jen u nich nezůstane.
To sólová dráha Nicka Warrena v sobě nese daleko větší soupis aktivit. Zásadní jsou
pro Nicka Warrena určitě djská vystoupení po klubech a festivalech celého světa. Ruku v ruce s nimi jdou i mixovaná kompilační alba na labelech jako Global Undergroud (namixoval jich hned několik, včetně Prahy), Balance nebo Renaissance (v roce 2013).
Jako poslední díl do mozaiky jeho hudebních aktivit zapadá jím řízený label Hope Recordings, na kterém Nick Warren vydává nejen svou, ale i produkci producentů, kteří se stylově hodí k velmi osobitému zvuku Hope Recordings.

Zatím poslední vystoupení Nicka Warrena jsme mohli zažít na One Night! před třemi lety, kde Nick Warren potvrdil svůj statut „první ligy“.

 

Dámy a pánové, tentokrát můžete jeho umění okusit na vlastní uši již v pátek 14. března 2014 na noci Radia 1 – One Night! v legendárním klubu Radost FX!

 

http://www.facebook.com/events/580311528720003/

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Radost FX

Bělehradská 120Praha 2

Originální program, čtyři bary, nápaditý světelný park, laser show, videoprojekce, go-go tanečnice, pravidelné sety nejlepších domácích i zahraničních DJ´s, ale i tématické večírky s překvapením, na kterých vystupují především naši residentní DJ's.

Poslední komentáře