Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Soultrain Weekender - Reflection show New

Kde:

Bělehradská 120, Praha 2
Kdy:
Hudba:
Live, House, Electro
Vstupné:

vstup bude 100,- Kč, který budou platit pouze boys. Girls mají vstup zdarma...

DJs:

Residents Dj's: Rico (UK), Big Jay (US)

Hodnocení:

křest nového alba Reflection od Planet House Jam
Planet House jam, Henry D, Dj Nester, Dj Doemixx
Residents Dj's: Rico (UK), Big Jay (US)


Planet House Jam (www.planethousejam.com) pokřtí nové album REFLECTION v jednom z nejlepších a nejluxusnějších klubů v Praze - RADOST FX CLUB ((Bělehradská 120, 120 00, Praha 2)) - a.k.a. The home of extravagant parties v rámci sobotní akce Soultrain Weekender v doprovodu rezidentních DJs Rico (UK) a Big Jay (US). Na LIVE show zazní všechny tracky z desky LIVE včetně všech hostů a celá show bude doprovázena speciální projekcí made by Tomáš Vavříček (www.tomvavricek.cz). Celé album se nahrálo a mixovalo v HARDWORKZ studiu, takže o kvalitě zvuku není pochyb. Album si budete moci koupit přímo v klubu nebo objednat na webu www.planethousejam.com - navíc bude k poslechu na Youtube - to vše po oficiálním vydání alba 11.10.2013.

Kromě Planet House Jam v rámci večera vystoupí LIVE i HENRY D, který má na kontě hostování pro kapelu United Flavour , sólovou desku Man of Honor s prvky africké hudby, ale také nový videoklip s Orionem k připravovanému novému albu D-STYLE. Za svou hudební kariéru se Henrymu D také podařilo otevírat show světovým hvězdám jako jsou Method Man, GZA, Kelis, Pharcyde, Carl Cox, Africa Islam a další, takže jde určitě o zkušeného hráče a jeho show bude stát za to.

Samozřejmě celým večerem Vás budou doprovázet DJs Rico a Big Jay, ale k tomu se připojí i DJ Nester a speciání host pro tento večer DJ Doemixxx, který vydal čerstvý mixtape Rest In Pussy. Nebude chybět ani stánek s oblečením HEROin HEART, kde budete moci zakoupit nové kusy tohoto partnerského brandu a bude i možnost si zakoupit album REFLECTION ve speciální edici přímo na místě v klubu Radost FX. Drinky na baru Vám připraví nejlepší barmani v klubu a vstup bude 100,-

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Radost FX

Bělehradská 120Praha 2

Originální program, čtyři bary, nápaditý světelný park, laser show, videoprojekce, go-go tanečnice, pravidelné sety nejlepších domácích i zahraničních DJ´s, ale i tématické večírky s překvapením, na kterých vystupují především naši residentní DJ's.

Poslední komentáře