Zpět
★REMEMBER TOUSTER - RESURRECTION ★
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

★REMEMBER TOUSTER - RESURRECTION ★

Kde:

Sokolovská 152, Praha 8
Kdy:
Hudba:
House, Trance, Funky, Soul, Electro, Progressive, Tech-house
Vstupné:

50,-

DJs:

Loutka, Golpe, Adam Cloud, Marty Fish, Tokátko, TGT, Makarov, Schwing, Flesh, Pete Walk, Snoofy, Schumi a Sandy Fox

Hodnocení:

Remember Touster – Resurrection 29.11. v klubu Reston (ex Touster) na straré známé adrese: Sokolovská 152, Praha 8-Libeň!


Loutka, Golpe, Adam Cloud, Marty Fish, Tokátko, TGT, Makarov, Schwing, Flesh, Pete Walk, Snoofy, Schumi a Sandy Fox na dalším vydání Remember Touster tentokrát s podtitulem Resurrection!

Do pražského Restonu (Ex Touster) se opět vrací duch populárních nocí klubu Touster! Od 29.11. se budou pravidelně v Restonu odehrávat v rámci Touster Fridays známé rezidentní noci jako je Techno Animals, Be Fresh nebo My Name is Techno.

Prvním eventem, který sérii Touster Fridays odstartuje bude Remember Touster – Resurrection, který proběhne v pátek 29.11.

Line-up má opravdu co nabídnout. Za mixem se představí housová legenda Loutka, dále Adam Cloud, Marty Fish, Golpe, Pete Walk, Makarov, Schwing, Flesh, Snoofy, Schumi a Sandy Fox, tudíž se můžete těšit na řádný mejdan až do pozdního rána!
Co dodat? Snad jen doražte a skvěle se bavte!

Vstup po celý večer pouze 50 Kč.

Kompletní informace již brzy naleznete na
http://www.restonbar.cz/

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Reston, Lounge Bar & Music Club

Sokolovská 152Praha 8

RESTON Lounge Bar & Music Club je nový trendy bar na Praze 8, rozkládá se ve dvou patrech s kapacitou pro celkem 150 osob. Nabízíme Vám příjemné posezení v Lounge Baru a Music Club s vlastními DJs a pestrým programem.

Poslední komentáře