Zpět
SONATA ARCTICA
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

SONATA ARCTICA

Kde:

Francouzská 75, Praha 2
Kdy:
Hudba:
Live
Vstupné:

650,-

Hodnocení:

Do prvomájových oslav v Praze se zapojí i SONATA ARCTICA!


Excelentní zpráva pro vyznavače severské melancholie… Tony Kakko a jeho gang - E.Vil, Henkka, Pasi a Tommy - se v rámci 15. výročí vydání debutového alba kapely SONATA ARCTICA a zároveň nadcházejícího vydání desky nové vypraví na cesty Evropou. Jedinou českou zastávkou turné této finské ikony symfonického power metalu bude Praha, Retro Music Hall a její termín je více než romantický - 1. květen 2014.


Sám Tony vás zve:

„Ahoj! Už je to chvíle, co jsme byli na turné po Evropě, proto jsem velice rád, že můžu oznámit naši novou tour s novou deskou. Ta vyjde v březnu 2014 a jelikož nechceme plýtvat časem, začátkem dubna vyrážíme na celoevropské turné. Celá kapela se velice těší na to, až vám zahraje některé kousky z nového alba, stejně jako vám představí nového basistu jménem Pasi. Naživo je zvíře - uvidíte... Nashle na jaře! T.“


Mávátka s sebou potřebovat nebudete, ale vstupenka se vám šikne. Dál ani slovo, mám právo zapíchnout prapor do země! V originále Don’t Say a Word, I Have a Right to stuck my Flag in the Ground!


Vstupenky jsou k dostání v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketpro a Ticket-Art, v Praze v sídle Pragokoncertu, U Bulhara 3, Praha 1 (všední dny 9 - 16), ve Zlíně na baru v Masters Of Rock Café ve všech obvyklých předprodejích a na stránkách www.mastersofrock.cz v sekci "vstupenky" na dobírku!


Pořadatel, akreditace:

Pragokoncert Bohemia, a.s.

U Bulhara 3, 110 00 Praha 1

tel.: +420 224 234 602

www.pragokoncert.com

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Retro Music Hall

Francouzská 75Praha 2

Retro Music Hall je v současné době nejnavstěvovanější a nejopblíbenější klub v Praze. Nemá příliš význam popisovat atmosféru, největší světelný park, nejlepší klubový zvuk v ČR, nebo mixy našich rezidentních DJs. Prostě se někdy stavte ve středu, v pátek, nebo v sobotu, nechte na sebe tohle ...… více

Poslední komentáře