Zpět
TOXIQUE
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

TOXIQUE

Kde:

Francouzská 75, Praha 2
Kdy:
Hudba:
Live
Vstupné:

na místě 280,-

předprodej 200,-+popl.

DJs:

TOXIQUE

Hodnocení:
TOXIQUE
Kdy: úterý 3.12.2013
V kolik: 19:00
Cena na místě: 280,-
Cena předprodej Ticketstream: 200,- + poplatkyObjednat

TOXIQUE se právě vrátili z divočiny, kde za svistu dřevorubeckých seker, hvizdu káňat a příležitostného vytahování korků dali dohromady první část nové desky. Ta by měla vyjít na podzim příštího roku. První single kapela ale vypustí již v listopadu, jen pár dnů před svým tradičním vánočním koncertem, který se bude konat 3.12. a rozezní útroby pražské Retro Music Hall. Večer otevřou spřátelení a magičtí PIANO a v průběhu toxického koncertu zazní staré pecky i nový materiál. Po koncertě TOXIQUE slibují afterparty až do ranních hodin.

Klára k tomu dodává: "Děláme na novejch věcech a strašně nás to baví! Sice máme všichni napilno v ostatních projektech, Roman jezdí po Polsku s Ewou Farnou, Vilda točí v Abbey Road s Android Asteroid a připravuje s Patrikem novou desku Lenky Dusilový, Honzu čeká turné po státech s Druhou trávou a já makám na svym dívčím projektu, se kterým vyjedu v únoru na turné. Když se ale sejdeme, vyjedeme mimo Prahu a začneme tvořit, všechno to zapadne dohromady a vznikaj krásný věci!"

Přijďte na tenhle večírek, po kterém se TOXIQUE stěhují do studia, právě fanoušci a živé hraní jsou pro kapelu tou největší inspirací!

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Retro Music Hall

Francouzská 75Praha 2

Retro Music Hall je v současné době nejnavstěvovanější a nejopblíbenější klub v Praze. Nemá příliš význam popisovat atmosféru, největší světelný park, nejlepší klubový zvuk v ČR, nebo mixy našich rezidentních DJs. Prostě se někdy stavte ve středu, v pátek, nebo v sobotu, nechte na sebe tohle ...… více

Poslední komentáře