Zpět
TIME SWITCH (DE/ES/UK)  v čele se zpěvačkou Minervou Díaz Pé
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

TIME SWITCH (DE/ES/UK) v čele se zpěvačkou Minervou Díaz Pérez a MC Mikem Romeo.

Kde:

Národní 20, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Live, Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

 Vstupenky v předprodeji na pokladně v Rock Café Praha (po,st,pá 15-19 hod) a v síti Ticketstream 330 Kč (+poplatky prodejce) / na místě 390 Kč

DJs:

TIME SWITCH jsou: MINERVA DÍAZ PÉREZ (zpěv),

MIKE ROMEO (zpěv),

JOCHEN EICKENBERG (klávesy),

TIM RASHID (basa),

TOBIAS BELKER (bicí)

host: Gajdo.cz

& live Jam Sound System 

THE CARLSON TWO
Electro Swing, Balkan Beats, Funk, (Northern)Soul, Ska, 60er, 70er, Dub 


 

Hodnocení:

V PRAŽSKÉM KLUBU ROCK CAFÉ SE PŘEDSTAVÍ TIME SWITCH (DE/ES/UK)

V sobotu 14. dubna 2012 ve 21:00 se v pražském klubu Rock Café rozezní fúze drum’n’ bassu, breakbeatu, multinational a experimental beatů a dalších hudebních žánrů v podání kapely TIME SWITCH a jejich hosta GADJO.CZ & live Jam Sound System.

TIME SWITCH je nový mezinárodní hudební projekt, který se zrodil z hlavních členů N.O.H.A., v čele s jejich klenotem španělskou zpěvačkou Minervou Díaz Pérez (hity Tu Café, Dive In Your Life, Pijama…)

Tento mezinárodní kolektiv, který za posledních osm let procestoval celou Evropu a nasbíral rozsáhlé zkušenosti z jejich nonstop tourné, se dal nyní dohromady s houževnatým hlasem z Londýna a založili zbrusu novou kapelu!

Z tohoto dalšího vynikajícího hudebníka Mika Romeo ve své sestavě jsou nadšeni. Jeho karibské kořeny ( St. Vincent a Grenadina) se hladce spojují s jeho londýnským vlivem. Díky tomu, že vyrůstal v britské hudební „mecce“, propojil vše se svým původem, výchovou a zpracoval ve svůj aktuální, zcela individuální valivý styl.

TIME SWITCH kombinují Minerviny krásné vokální linky spolu s masivními beaty pod nimi a spojují drum n bass ve struktury reálných písní. Zůstávají věrni svému hudebnímu jádru z oblasti zlomených beatů, odvážné elektroniky a flirtování s prvky různých kultur, ale posouvají vše na vyšší úroveň!

Jakmile kapela začne hrát, aktivují „časový spínač“ a přivádějí publikum do jiného vnímání času, dalšího pásma bez stresu a napětí, ale se spoustou basů a šarmu. Společně, bok po boku těchto 5 hudebníků tvoří výbušnou chemickou reakci. S touto nekonečnou energií pracují v současné době na novém albu, které vyjde, až dny začnou být opět horké.

Buďte u toho a nenechte si ujít hodinu zrození této kapely, až vám nabídnou první ochutnávky z nového alba, které budou samozřejmě promíchány se spoustou již známých písní, a to v podobě silnější než kdykoliv předtím! 

THE CARLSON TWO
Electro Swing, Balkan Beats, Fun

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Profilová fotka klubu "Rock Café Praha"

Národní 20Praha 1

Kultovní pražský klub s živými koncerty, galerií a kinem. Po dlouhých problémech se stížnostmi na hluk proběhla v Rock Café rekonstrukce a nyní je opět na cestě k dosažení své dřívější slávy a důležitosti.

Poslední komentáře