Zpět
BEATCASE w/ RUSTIE
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

BEATCASE w/ RUSTIE

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Live, Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

Tickets: Vstupenky v předprodeji sítí Ticketpro, Ticketsream a Ticketportal za 150,-Kč + poplatky / na místě 200,-Kč 

DJs:

Special guest: Rustie (UK)

Resident DJs: Ghonzales & Tuco

Guest DJ: Smack (A51)

Chill Out: bude doplněno

VJ: bude doplněno

Hodnocení:

Jméno Rustie se dostává do širšího povědomí fanoušků moderní elektroniky od roku 2007, kdy se tenhle mladíček stal jednou z klíčových figur v té době vznikající wonky scény. Právě Rustieho domovský Glasgow byl totiž jedním z měst, které se stalo líhní talentů, pro jejichž tvorbu je charakteristické fúzování dubstepu a hip hopu (konkr. glitch hopu) tedy tzv. wonky.

Jako jedna z vůdčích osobností nově vznikajícího žánru si Rustie díky svým releasům na labelech jako Stuffrecords, Kapsize a Wireblock brzo získal masivní podporu fanoušků i odborníků. Ta se ještě znásobila, když v roce 2010 podepsal smlouvu s Warp Records. Vydání debutového alba Glass Swords, které spatřilo světlo světa na podzim loňského roku, pak Rustieho katapultovalo mezi nejexponovanější mladé producenty současnosti.

Rustieho unikátní mix dubstepu, crunku, r&b, house, grime a glitch udělal z debutu Glass Swords jednu z nejzásadnějších desek loňského roku, což ostatně dokládá i ocenění britského Guardianu, který albu udělil prestižní cenu "Guardian First Album Award".

Že je tenhle sympatický mladíček ještě lepší naživo než z desky, si budeme moci ověřit v rámci jeho tuzemské premiéry 24. března v Roxy, kde vás čeká jedinečná ukázka Rustieho eklektického DJingu, s nímž trhá taneční parkety po celém světě..

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře