Zpět
Blood Red Shoes (UK)
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Blood Red Shoes (UK)

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Rock / Punk / Metal, Live, Theme Parties
Vstupné:

Vstupenky v předprodeji sítí Ticketpro, Ticketportal a Tickestream za 400,-czk + poplatky nebo v Café NoD (v patře nad ROXY) bez poplatků. Na místě budou vstupenky v prodeji za 550,- czk.

Presale Ticketpro, Ticketportal and Tickestream 400,- czk + tax or at Café NoD (upstairs to ROXY) without tax, Doors 550,- czk.

DJs:

Blood Red Shoes (UK)

Hodnocení:

Blood Red Shoes představí 24. 11. v ROXY nové album In Time To Voices

Před dvěma lety při své tuzemské premiéře pobláznili britští Blood Red Shoes pražské publikum víc než slušně. Teď se k nám znovu vrací. Jejich diskografie je o jednu desku bohatší a sound říznější než kdykoliv předtím. Už teď je tak nad slunce jasné, že jejich vystoupení v sobotu 24. 11. v ROXY bude pořádná jízda, na které by žádný milovník indie-rocku britského střihu rozhodně neměl chybět!

Sličná kytaristka Laura-Mary Carter a Steven Ansell se dali dohromady před osmi lety v jejich rodném Brightonu poté, co se rozpadli jejich předchozí kapely Lady Muck a Cat on Form. Vše začalo nevinným jamíkem, z nějž ale šla dle slov kapely taková energie, že to u jednoho jamu samozřejmě nemohlo skončit.

Pár měsíců poté už kapela, která se pojmenovala podle jedné ze scén muzikálu s Fredem Astairem a Ginger Rogers, přišla s prvním singlem Victory for the Magpie (2005), který posléze následovaly songy Stitch ME Back / Meet Me at Eight, A.D.H.D a You Bring Me Down (2006). Tehdy ještě Laura-Mary a Steven nahrávali přímo ve zkušebně na šestnáctistopý magneťák. I to se ale mělo brzy změnit.

Po zhruba třech stovkách koncertů po celé Británii kapela podepsala v dubnu 2007 smlouvu s labelem V2, kde Blood Red Shoes debutovali singly It's Getting Boring By The Sea a I Wish I Was Someone Better, které posléze vyšly společně s prvními singly BRS na kompilaci I'll Be Your Eyes (2007).

Že to Blood Red Shoes náležitě šlape i v druhé dekádě nového milénia, Laura-Mary a Steven ukázali letos v březnu, kdy pustili do světa svou třetí řadovku In Time To Voices, která opět vznikla v produkci Mika Crosseyho, jenž s kapelou spolupracoval i na obou předchozích albech.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře