Zpět
CLIMAX 14th B-Day
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

CLIMAX 14th B-Day

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

200,-Kč

DJs:

Special guests: Prok & Fitch (Brighton/UK)

Resident DJ: Chris Sadler

DJs: Tom Vagabondo (lazyboys.net/Brighton/UK/CZ)

Chill out: Mr. Roquentin

VJ: Martin

Hodnocení:

Narozeninový Climax ozdobí Britové Prok & Fitch

V sobotu 24. 11. oslaví rezidentní noc Chrise Sadlera Climax už své 14. narozeniny a zas se o rok vzdálí všem dalším aspirantům na nejdéle fungující pravidelnou klubovou noc v ČR. Jak už se stalo v případě narozeninového Climaxu dobrým zvykem i 24. 11. se v ROXY můžeme kromě Chrise těšit na zajímavé zahraniční hosty. Konkrétně na DJské a producentské duo Prok & Fitch z britského Brightonu a krajánka Toma Vagabondo, který operuje z Brightonu stejně jako Prok & Fitch i indie-kytarovka Blood Red Shoes, jejichž koncertu bude ROXY patřit před vypuknutím Climaxu. V Chill outu pak bude již tradičně kouzlit Mr. Roquentin a vizualizace bude mít pod placem rezidentní VJ Climaxu Martin.

"Přestože jsem původem z Nottinghamu, moje nejoblíbenější anglický město je Brighton. Město mejdanů a muziky, studentů a homosexualů, azyl bohémů. A samozřejmě město muzikantů, zvlášť těch z taneční scény. Z hlavy mě napadá Fatboy Slim, Freemasons, Phats & Small, Midfield General, My Digital Enemy... a Prok & Fitch. tihle dva dělají přesně ten druh houseu, který se mi líbí a ze všeho nejlíp funguje na parketě, protože je hutný, masitý a s velkým drivem. Jelikož je muzika Prok & Fitch v mých setech klíčová, dává dokonalý smysl, že právě oni by měli být headlinery 14. narozek Climaxu," vysvětluje Chris, proč budou narozeninovému Climaxu 24. 11. v ROXY headlinovat právě Ben Prok a James Fitch.

Že na těchhle dvou opravdu něco bude ostatně naznačil rok 2009, kdy byli řadou renomovaných hudebních novinářů označeni za ty, kteří by rozhodně neměli uniknout pozornosti fanoušků kvalitní taneční muziky. A jak říká Chris, i on je registruje právě od roku 2009. 

"Prok & Fitch sice společně tvoří už od roku 2007, ale mě se popravdě objevili na radaru až v roce 2009 díky jejich remixu pro americkou legendu Todda Terryho. Tahle věc patřila několik měsíců mezi nejhranější tracky v mých setech a dodnes si ji občas rád zahraju. O rok pozdě

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře