Zpět
CLIMAX @ ROXY
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

CLIMAX @ ROXY

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
House, Tech-house
Vstupné:

until 24:00 free entry, from 24:00 for 100 czk

DJs:

With DJs CHRIS SADLER, Vilem & Raju
VJ: Martin

Hodnocení:

CLIMAX - 31/1/2015

-English below-

With DJs CHRIS SADLER, Vilem & Raju
VJ: Martin

until 24:00 free entry, from 24:00 for 100 czk

V ROXY ani v ČR jako takové není tradičnější pravidelné klubové noci než je rezidentní party nottinghamského rodáka Chrise Sadlera -Climax. Klubovka boduje u domácích i zahraničních clubberů mimo jiné kvalitním výběrem Chrisových hostů, jež se rekrutují z řad domácí houseové špičky. Svébytným fenoménem jsou pak vlastní Chrisovi sety živelně tepající v rytmu energic pumpin' house, které jsou zárukou top mejdanu.

-EN-

There's no other regular club night in Czech Republic with longer tradition than Climax, resident party of Nottingham Chris Sadler. Climax is very popular among Czech clubbers because of the high quality selection of Chris's guests that are recruted from top Czech house DJs and producers. Peculiar phenomenon are Chris's own sets elemetallly beating in energic pumpin' house rhytms.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře