Zpět
CLIMAX special guest MY DIGITAL ENEMY (UK)
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

CLIMAX special guest MY DIGITAL ENEMY (UK)

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Tech-house
Hodnocení:

CLIMAX MY DIGITAL ENEMY (UK) - 31/5/2014

resident dj: Chris Sadler
support dj: Subgate
VJ: Martin

---
V květnu pro vás v rámci klubovky Climax chystá Roxy další překvapení. Zařadí se k sezanamu umělců, které jsme pro vás pozvali za tento rok z Velké Británie. My Digital Enemy, úspěšní house producenti z Brightonu. Pánové se velmi profesionálně staví jak k produkci tak k jejich vystoupení. Každoročně slaví se svými tracky úspěchy na Beatportu a spolupracují mimo jiné třeba s takovým jako je Afrojack.

Duo tvoří Serg & Kieron, kteří spolu dělají na různých projektech už více než deset let. První komerční úspěch zaznamenali v roce 2005 oficiálním vstupem do UK chart. Co se přítomnosti týče, v roce 2014 už zaznamenali skvělý start s trackem Shamen, kterému se dostalo podpory od Peta Tonga a Dannyho Howarda. Dalšími tracky v zásobníku jsou Wrong a remix Crazibizových My Lips.

Po produkci My Digital Enemy je silná potpávka. Mimo toho, co vyjde pod jejich domovským labelem Zulu Records vydávají také u Toolroom, Stealth, Spinnin, Great Stuff, Hotfingers, Skint. Pokud se za vás postaví opravdu velké procento z top stovky DJ Magu, určitě si nevedete špatně.

Jejich vystoupení mají jedinečný náboj a atmosféru, ta nejlepší zahrnují vyprodaný Gatecrasher, Sankeys a Ministry of Sound. Jsou rezidenti jednoho z největších a nejdéle trvajících jmen zářících na klubové sccéně - The Gallery v Ministry of Sound.

Hned začátek tohoto roku určitě nezaspali a zasekli do top 10 Beatportu s trackem Shamen vydaným pod hlavičkou jejich nového labelu Vudu Records (https://soundcloud.com/vudurecords).

http://www.youtube.com/watch?v=ubFp4paCCBA
http://www.youtube.com/watch?v=qZSPMptVd3w

Sledujte we

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře