Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

CLIMAX w/ SONNY WHARTON (UK) - 16th ANNIVERSARY

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Live, House, Tech-house
Vstupné:

until 24:00 for 150 czk, from 24:00 for 200 czk incl. FREE DRINK

DJs:

 SONNY WHARTON (UK),
guest djs: Paco & Node M
chill out: Tomics, Elent 2.0
VJ: Martin

Hodnocení:

CLIMAX - 16th ANNIVERSARY
special guest: SONNY WHARTON (UK)

guest djs: Paco & Node M
chill out: Tomics, Elent 2.0
VJ: Martin

until 24:00 for 150 czk, from 24:00 for 200 czk incl. FREE DRINK

Už šestnáct let můžete navštívit půdu ROXY pod hávem tepajících rytmů naší pravidelné klubovky CLIMAX. Speciálním hostem už šestnáctého výročí bude britský DJ a producent Sonny Wharton. DMC Magazín ho označil jako "Jednoho z nejlepších nových producentů". Mladá krev, která pravidelně hraje v klubech na Ibize. Podporován jmény jako Pete Tong nebo Steve Angelo. Jeho song Raindance zahrál dokonce už i Carl Cox.
https://www.youtube.com/watch?v=YwY8w3lWv-Y

V ROXY ani v ČR jako takové není tradičnější pravidelné klubové noci než je rezidentní party nottinghamského rodáka Chrise Sadlera -Climax. Klubovka boduje u domácích i zahraničních clubberů mimo jiné kvalitním výběrem Chrisových hostů, jež se rekrutují z řad domácí houseové špičky. Svébytným fenoménem jsou pak vlastní Chrisovi sety živelně tepající v rytmu energic pumpin' house, které jsou zárukou top mejdanu.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře