Zpět
Depeche Mode Delta Machine Tour - Official After Party 10.2.
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Depeche Mode Delta Machine Tour - Official After Party 10.2.2014 Praha

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
House, Tech-house
Hodnocení:

Tradičně po koncertě Depeche Mode v Praze již několik let pro Vás DMFriends pořádá After party a ani tentokrát o party nepříjdete.

Tentokrát se bude konat v prostorách pražského klubu Roxy, který nedávno prošel kompletní rekonstrukcí a získal nový ráz, kapacita je více než 1000 návštěvníků. Klub je dvoupatrový a členitý, kromě taneční plochy jsou zde místa, kde můžete v klidu posedět a popovídat si, třeba práve o proběhlém koncertě. Vedle hlavní stage je zde další, menší stage se samostatným barem a DJ, tedy: 2 stage - 2 DJ´s.

Doufáme, že se přijdete po koncertě pobavit. Chceme Vás tímto dopředu upozornit, abyste neotáleli se zajištěním vstupenek, neboť poslední 4 After Party byly beznadějně s předstihem vyprodány. Vstupenky jsou dostupné v síti Ticketpro.cz nebo v DMshopu.

Předprodej Ticketpro:
http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/1159953-depeche-mode-delta-machine-tour-official-after-party.html

Předprodej Dmshop
http://shop.depechemode.cz/cs/117-depeche-mode-delta-machine-tour-official-after-party-

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře