Zpět
DIRTYPHONICS Live (FR)
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

DIRTYPHONICS Live (FR)

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Live, Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

Předprodej v sítích Ticketpro, Ticketportal a Tickestream za 300 czk,- + poplatky nebo v NoD (v patře nad ROXY) bez poplatků. / Na místě 400,-czk.

DJs:

Live: DIRTYPHONICS Live (FR)
 
Support DJs: Beast 67,

P.no,

Thiew,

Misology

Chill out: 2k & Error

VJ: Quark / astraL d:VISION

Hodnocení:

"Milí přátelé a fanoušci ROXY a Dirtyphonics, registrujeme vaše námitky na cenu vstupenek na páteční show Dirtyphonics Live a vzhledem k tomu, jak důležité pro nás vaše názory a reakce jsou (a taky samozřejmě pro to, že vám chceme udělat radost a potkat se s vámi v pátek v co největším počtu;), rozhodli jsme se vám vyjít vstříc snížením cen!  Ti, kteří si zakoupili vstupenky za původní cenu, od nás dostanou na místě kompenzaci v podobě drinků zdarma (více info se dozví u vstupu do klubu)!"  

Elektronická extáze po francouzsku

Státní svátek 17. 11. sice tentokrát připadl na sobotu, nicméně pořádně oslavit českou státnost můžete už o den dříve v ROXY. Právě v ten den k nám zavítá divoká francouzská čtveřice Dirtyphonics Live, která v současnosti patří za jedny z nejpopulárnějších d'n'b uskupení. Pařížané Charly, Thomas, Pho a Pitchin se dali dohromady v roce 2004 a od od roku 2006 bodují po celém světě se svými živými show, v nichž mísí DJské umění s neskutečnou energií typickou pro rockové koncerty.

Není se tedy čemu divit, že jejich vystoupení jsou mnohými považována za ztělesnění toho, jak by mělo vypadat moderní pojetí d'n'b a taneční hudby vůbec. Své o tom ví návštěvníci festivalů jako Glastonbury, SXSW, Brixton Academy nebo Big Chill stejně jako ti, kdo měli to štěstí tyhle divoké Frantíky vidět na loňském vydání festivalu Let it Roll.

Zvuk Dirtyphonics to ale není jen d'n'b. Charakteristická je pro něj kromě maximální energie také hravost, určitá "špinavost" a hlavně originalita, s jakou prolínají s d'n'b další taneční žánry jako rave, house, electro nebo techno. 16. 10. se tedy v ROXY těšte na pořádnou smažbu, která vám přivodí absolutní extázi!

Dirtyphonics Live - Jungle Juice:

http://www.youtube.com/watch?v=rZjUMQdmpas

Dirtyphonics - Dirty: http://www.youtube.com/watch?v=qOgvoTLByjw 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře