Zpět
DUSKY (UK) @ ROXY
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

DUSKY (UK) @ ROXY

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
House, Techno, Drum and bass
DJs:

Dusky
support: Eddie Mur (Nightphunk/CZ)
Fatty M (Roxy Prague/CZ)
Thomas Tesla (Republic Artists/UK)
2nd stage: Tomics, Beee Beee

Hodnocení:

Dusky - 22/5/2015

support: Eddie Mur (Nightphunk/CZ)
Fatty M (Roxy Prague/CZ)
Thomas Tesla (Republic Artists/UK)

2nd stage: Tomics, Beee Beee

Video mapping: KinocirKus


Připravte se na vlnu úderného housu smíchaného se zvuky bass music a techna vytrhnutých přímo z jádra taneční hudby. S titulem nejlepší britští producenti roku 2013 magazínu DJ Mag, přiváží Dusky do ROXY 22. května současný UK sound.

V roce 2011 založili Alfie Granger-Howell a Nick Harriman v Londýně projekt s názvem Dusky. Od té doby jim jejich rozmanitá hudební produkce zajistila místo v tracklistech Peta Tonga, Maya Jane Coles, Boddiky nebo Laurenta Garniera. Nedělá jim problém dostat se od skládání melodických motivů prokládaných pianem k údernému housu a epickým techno rytmům. První velkou díru do hudebního světa prorazili už v roce 2012 se songem „Flo Jam“. Silné basové riffy hitu „Careless“ musely v roce 2013 zasáhnout uši všech clubberů.

Vydávali pod labely jako Anjunadeep, Simple Records, Dogmatic Records nebo Aus Music. Tvůrčí osamostatnění jim přineslo založení jejich vlastního labelu 17 Steps v roce 2014, kde vyšlo zatím poslední EP „Love Taking Over“. Jejich releasy už čtyři roky ukazují, že tyhle talenty rozhodně nesmíme pouštět z očí. Každým krokem se posunují o kus dál a na scénu přináší vždy nový zvuk. Doma jsou v londýnském Fabricu nebo berlínském Panorama Baru a jsou rezidenty klubovky We Love…Sundays at Space na Ibize.

Pokud milujete house s příchutí garage a DnB přijdete si na své. Nechte se ovlivnit jejich vlastním pohledem na to, jak by to mělo na parketu vypadat. Slibujeme, že nebudete litovat.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře