Zpět
ENJOY HOUSE
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

ENJOY HOUSE

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
House, Tech-house
DJs:

DJs MANIO & BIODAN

Hodnocení:

ENJOY HOUSE - 11/6/2014

DJs MANIO & BIODAN

FREE ENTRY!
---
Biodan představuje DJe, který šel vždy svou vlastní cestou, ale zároveň byl otevřený k novým vlivům taneční hudby. Hraje dynamický house, tribal a technouse s prvky techna, karnevalu a horkokrevných latinských rytmů, okořeněný různými acapellami, samply, loopy, a bootlegy, které i často vytváří na živo z originálních písniček, spojením několika skladeb dohromady.
https://soundcloud.com/djbiodan/biodan-warm-up-for-slam

DJ Manio svou kariéru odstartoval již v roce 1994, kdy byl jedním z prvních českých Djs vůbec. V roce 1999 namixoval kompilaci House Party 11, která patřila ke stěžejní sérii domácího labelu Next Era. V tomtéž roce založil také projekt ECA, se kterým vydal v letech 2001-2004 několik vinylových singlů - hlavně pak "There is a message," který remixoval Duncan Forbes z legendárního britské formace Spooky a který zaznamenal velmi slušný ohlas po celém světě. Manio za dobu své kariéry hrál na mnoha festivalech a parties po celé republice i v zahraničí, po boku legendárních jmen jako např. Carl Cox, Chemical Brothers, Layo & Bushwacka, Leftfield, Spooky, Krafty Kuts, Terry Francis, The Timewriter a mnoha dalších. Je také zdatným promotérem a autorem projektů jako Tour De Bar, Reflex Cannabis Cup nebo Smoking Fast Fingers.
http://www.mixcloud.com/houseisart/house-is-art-dj-manio-house-hunters/

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře