Zpět
	 ENJOY HOUSE
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

ENJOY HOUSE

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
House, Techno, Electro, Progressive, Tech-house
Vstupné:

Zdarma

DJs:

DJs MANIO & SUBGATE

Hodnocení:

ENJOY HOUSE - 18/6/2014

DJs MANIO & SUBGATE

FREE ENTRY!
---
DJ Manio svou kariéru odstartoval již v roce 1994, kdy byl jedním z prvních českých Djs vůbec. V roce 1999 namixoval kompilaci House Party 11, která patřila ke stěžejní sérii domácího labelu Next Era. V tomtéž roce založil také projekt ECA, se kterým vydal v letech 2001-2004 několik vinylových singlů - hlavně pak "There is a message," který remixoval Duncan Forbes z legendárního britské formace Spooky a který zaznamenal velmi slušný ohlas po celém světě. Manio za dobu své kariéry hrál na mnoha festivalech a parties po celé republice i v zahraničí, po boku legendárních jmen jako např. Carl Cox, Chemical Brothers, Layo & Bushwacka, Leftfield, Spooky, Krafty Kuts, Terry Francis, The Timewriter a mnoha dalších. Je také zdatným promotérem a autorem projektů jako Tour De Bar, Reflex Cannabis Cup nebo Smoking Fast Fingers.
http://www.mixcloud.com/houseisart/house-is-art-dj-manio-house-hunters/

Subgate: jeho sound se pohybuje na pomezí minimalu, tech-housu a techna s prvky electra. Jeho základnou je především hlavní město Praha, kde vystupuje v prestižních klubech jako jsou ROXY, Mecca, Vertigo, Retro Music Hall, Občanská Plovárna, Zero bar, Havana club nebo působivý Central Station. Tentokrát pro vás hraje v ROXY!
https://soundcloud.com/subgate/subgate-space-original-mix-bit-rec-mexico-lq-preview

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře