Zpět
FEED ME DJ SET (UK) @ ROXY - BE 22 DAY 1
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

FEED ME DJ SET (UK) @ ROXY - BE 22 DAY 1

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, House, Dubstep, Electro
Vstupné:

Předprodej: 300czk + popl.

Hodnocení:

BE22 OPENING CEREMONY - Roxy 22nd Anniversary

FEED ME DJ SET (UK) - 20/10/2014

Performance: JANA VRÁNA

ROXY ve spojení s Experimentálním prostorem NoD letos pokračují v tradici říjnových narozeninových oslav klubu. Program 22. narozenin představí zahraniční i domácí koncerty, parties, divadelní představení, výstavy a performance. Prvními potvrzenými umělci v ROXY jsou američtí Liars, americko-španělský dj Maceo Plex, FEED ME (UK), Joris Voorn (NL). V NoDu se blýsknou Ken Mai (JPN) a Do-Theatre (RUS/GER).

Jak už se stalo tradicí, bývá pondělní zahájení týdenního narozeninového festivalu ROXY ve znamení špičkových a v ČR zřídka viděných umělců. V roce 2012 to byl Boys Noize, minulý rok Engine Earz Experiment a tento rok padla volba na britského hudebního chameleóna Jana Googha známého jako Feed Me. Jak je u něj zvykem, půjde nejen o skvělý hudební, ale i vizuální zážitek. Večer slavnostně zahájí svou světelnou a akrobatickou performance We Are 1one! Jana Vrána a celým večerem provedou Smack, Pixie a 2K se Swegem.

Dříve než v roce 2008 vystoupil poprvé pod pseudonymem Feed Me, byl Jan Googh známý svou tvrdou drum&bassovou produkcí pod jménem Spor. Zatímco projekt Spor byl postupně ukládán k ledu, hvězda jménem Feed Me letěla vzhůru a už v roce 2008 vydal u Deadmau5ova labelu Mau5trap EP "Spell". O dva roky později vydal své debutové album "Feed Me"s Big Adventure", kde přesvědčil i poslední pochybovače údernou kombinací electro housu a dubstepu. Spolupráce s Crystal Fighters na songu Love Is All I Got v roce 2012 znamenal průlom i do tanečního mainstreamu (na Youtube témeř 5 mil. shlédnutí) a celosvětovou "Teeth" tour. Zde poprvé ve velkém stylu představil i svůj umělecký talent v tvorbě vlastních vizualizací doprovázej ící jeho vystoupení. Feed Meho sety zde provází typická zelená postavička (Pokud neznáš, sleduj plakát k akci).


Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře