Zpět
Flow w/ DJ HELL (GER)
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Flow w/ DJ HELL (GER)

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Live, Theme Parties, House
Vstupné:

předprodej pouze Roxy/Nod - prvních 100 vstupenek za 100 czk,

poté 150 czk 

na místě: do 23:00 150 czk / od 23:00 za 200 czk

DJs:

Special guest: DJ Hell (gigolo rec./Berlin)

Residents Djs:

Roman Rai (roxy prague),

Fatty M (roxy prague)

Support: DJ Schwa

Chill Out: Zjook & Ark

VJ: Pexi

Hodnocení:

Po vydařeném druhém letošním dílu klubovky Flow, kde kouzlili Saschienne Live, se nám mílovými kroky blíží třetí Flow roku 2013, na které 9. 3. v ROXY přivítáme jednu z nejvýraznějších postav německého minimalu, zkladatele stylu electroclash, kultovního DJe Hell! Krýt záda mu budou již tradičně rezidenti Flow Roman Rai a Fatty M, které na hlavní stage doplní ještě DJ Schwa. Chill out pak bude patřit dvojici Ark & Zjook.

Rodák z bavorského města Alz a velký fanloušek FC Bayern Münich Helmut Josef Geier se za DJským pultem pohybuje pod pseudonymem DJ Hell už přes tři dekády (začínal v roce 1978), což samo o sobě vypovídá o jeho kvalitách a renomé na elektronické scéně mnohé. Už od počátků své dlouhé a bohaté kariéry zaujal nejen hudbou, ale i tím, jak ji vždy perfektně dokázal spojit s módou i uměním a kulturou obecně, díky čemuž platí za pop-kulturní ikonu se vším všudy. Ostatně ne nadarmo bývá pro svůj význam dalece přesahující hranice elektronické scény přirovnávám k Andy Warholovi německého kulturního undergoundu.


V sobotu 9. března na Flow nás tak čeká jedinečná party se skutečnou živoucí legendou, na které by neměl chybět nikdo, kdo je fanouškem německé elektronické scény. Pro ty nejrychlejší navíc ROXY připravila jedinečnou možnost nákupu limitované série vstupenek za víc než sympatických 100 czk, které jsou v počtu 100 kusů k dispozici do vyprodání do každý všední den od 16:00 do 20:00 v NoD (v patře nad ROXY).

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře