Zpět
Flow w/ Nina Kraviz (Rekids / Russia)
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Flow w/ Nina Kraviz (Rekids / Russia)

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Live, Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

Předprodej v sítích Ticketpro, Ticketsream a Ticketportal 220,-Kč + poplatky / na místě 300,-Kč

DJs:

Special guest: Nina Kraviz(Rekids / Russia)

Resident DJs: Roman Rai (roxy prague / moving picture rec.)

& Fatty M (roxy prague)

support DJ: Max Om

Chill out: Sasha Nevolin & Brezhnev

VJ: Pexi

Hodnocení:

Po únorové Flow s Timo Maasem a březnové s Oliverem Koletzkim bude v dubnu speciálním hostem této pravidelné klubové noci po delší době opět zástupkyně něžného pohlaví. V sobotu 21. 4. se v ROXY těšte na sličnou ruskou producentku, DJane a zpěvačku Ninu Kraviz. Rodačku ze sibiřského Irkutsku, která v ČR vystoupí vůbec poprvé, dále doplní rezidentní DJs Roman Rai a Fatty M a coby support DJ se Ninin krajan Max Om. Ruským DJs vystupujícím pod jmény Sasha Nevolin & Brezhnev pak bude patři i Chill Out. VJem večera bude Pexi.

Ač se tato ruská kráska aktuálně operující z Moskvy naplno věnuje produkci teprve od roku 2008, sklízí se svými deep house a disco beaty úspěchy po celém světě a aktuálně patří mezi jedny nejbookovanějších DJane.

Že se rodí zajímavé jméno dokázaly už první Nininy releasy Voices a First Time (obojí 2009), které jí zajistily pravidelné hraní ve známém moskevském klubu Propaganda. Následné EP Pain in the Ass (2009), jež vydala na labelu Rekids, pak zaznamenalo velký úspěch i za hranicemi její rodné Rusi a dostalo jméno Nina Kraviz do širšího povědomí milovníků kvalitní elektroniky i do klubů jako Panorama bar, Fabric, Fuse, Goa či Space a řady dalších.

Zájem partypeople i odborníků Nina nevzbuzuje jen svou krásou ale především snadno rozpoznatelným soundem a energií i emocemi, které vzbuzuje. Ostatně jak sama přiznává, víc než o knoflíky a fadery se stará především o atmosféru, s kterou dokáže na party skvěle pracovat a občas jí umocní i vlastním zpěvem.

V sobotu 21. dubna tak v ROXY očekávejte hodně zajímavý mix house, deep house, electra a techna, pro nějž je signifikantní skvělý vkus a cit pro zajímavé a netradiční kombinace, jímž si tahle šmrncovní slečna vydobyla velmi dobré renomé.

Fotoreport

Poslední komentáře