Zpět
Free Mondays
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Free Mondays

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

Zdarma

DJs:

DJs: Biodan (house elements/roxy),

TAZZ (house elements/roxy),

Tomics (bluesound)

Hodnocení:

Houseoví sympaťáci Biodan, Tazz a Tomics, kteří společně zahráli mimo jiné na Silvestra v Roxy na NoD stage a postarala se o vydařený silvestrovský mejdan, se v pondělí 4. 3. vrací ve stejné sestavě tentokrát do hlavního sálu ROXY, kde to rozbalí v rámci prvních březnových Free Mondays.

Biodan, Tazz i Tomics se za mixážním pultem pohybují více než 10 let a mnohokrát dokázali ať už společně nebo sólo, že umí rozjet v ROXY mejdan až na krev. Společných vystoupení mají za sebou opravdu mnoho, což je zárukou hudebně vychytané noci nesoucí se na vlnách house, techhouse a progressive house.

Chcete-li se naladit na tu správnou vlnu nebo prostě jen vědět, do čeho jdete, pusťte si videozáznam setů Biodana a Tazze nebo audio záznam Tomicse.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře