Zpět
LIGHTS OUT
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

FREE MONDAYS live LIGHTS OUT (RO) + NICELAND

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Rock / Punk / Metal, Live, Alternative
Vstupné:

Zdarma

DJs:

live: Lights Out! (RO)

Support: Niceland/The Libido

Play Label Showcas (Belgium)

djs: Superdrums (Electronical Reeds, Piso Recors), Felix Cage (Play Label, Electronical Reeds, Manual Music), Exon Bacon (Play Label, Electronical Reeds), Fatty M (roxy prague/flow)

VJ: Zephid

Hodnocení:

Druhé květnové Free Mondays lákají do ROXY na hodně zajímavou a nadějnou rumunskou kapelku Lights Out!, která svou tvorbou připomíná např. taková jména jako Florence and the Machine nebo Esben and the Witch. Čtyřčlenná parta, která se dala dohromady začátkem roku 2010 v Kluži, vás dostane rockovými groovy a indie kytarami kombinovanými se zasněnou, lehce rozostřenou psychadelií a podmanivým vokálem zpěvačky Teo Retegan. Chybět nebudou ale ani zástupci domácí scény, konkrétně Niceland a The Libido, kteří se představí ve společném setu, jež bude mít náladou i žánrově velmi blízko k tomu, co dělají Lights Out! Těšit se navíc můžete také na nabitou afterparty, která bude patřit belgickému labelu Play a v jejímž rámci vystoupí trio belgických DJs Superdrums, Felix Cage a Exon Bacon, které doplní rezident klubové noci Flow Fatty M.

Otevření klubu: 19:30, Live: Lights Out! (RO), Support: Niceland/The Libido, Play Label Showcase DJs: Superdrums, Felix Cage, Exon Bacon, Fatty M, VJ: Zephid, Vstup ZDARMA!

Lights Out!: https://www.facebook.com/lightsoutcluj

FB Event: https://www.facebook.com/events/275091132626455/

Lights Out - Mirror: http://www.youtube.com/watch?v=hEP7WKg6N6k 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře