Zpět
Free Mondays live - Vees
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Free Mondays live - Vees

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Rock / Punk / Metal, Live, House
Vstupné:

Zdarma

DJs:

do 24:00 VEES DJs

Kuba Kubicek/Cubism (Chapeau Rouge) ,

St. Claire

VJ: Spectravision37

Hodnocení:

Free Mondays live Vees

Rok po debutovém albu Foe Dry (X Production), které vyšlo na jaře 2012 na vinylu, představuje kapela Vees, indie-rock’n‘rollová tuzemská naděje, EP s názvem Golden Preview. Tři nové skladby, které nabízí v digitální distribuci nejprogresivnější český hudební obchod Supraphonline zcela zdarma, kapela slavnostně pokřtí v pondělí 6. 5. v rámci Free Mondays v ROXY. Kapela představí i nový klip, který vznikl na prvním křtu EP Golden Preview v Českých Budějovicích pro singl Oh Mamma. Koncertu bude asistovat celá řada zajímavých hostů. Konkrétně se těšte na spřízněné kapelu Wild Tides, Cikála z Depakine Chrono, Sváču z Please The Trees, Andyho ze Sunflower Caravan a bubenickou show Wild Sticks. A aby toho nebylo málo, po koncertě se chystá afterparty s Vees DJs, po nichž s úderem půlnoci převezmou otěže DJs Kuba Kubicek a St. Claire.

Otevření klubu: 19:00, Live: Vees - křest EP Golden Preview, Support: Wild Tides, Hosté: Sváča (Please The Trees), Andy (Sunflower Caravan), Wild Sticks (bubenická show), Cikál (Depakine Chrono), Aterparty DJs: VEES DJs (do 24:00), Kuba Kubicek/Cubism, St. Claire, VJ: Spectravision37, Vstup ZDARMA!

Vees: http://www.veespolice.cz/

FB Event: https://www.facebook.com/events/344902102283177Vees - Oh Mamma: http://www.youtube.com/watch?v=DCUCP5_ATk0

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře