Zpět
FREE MONDAYS w/ ARCANE ROOTS (UK), DONNIE DARKO (CZ)
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

FREE MONDAYS w/ ARCANE ROOTS (UK), DONNIE DARKO (CZ)

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Rock / Punk / Metal, Live, Alternative, House
Vstupné:

Zdarma

DJs:

Live: ARCANE ROOTS (UK) progressive, rock, alternative, biffy clyro, post-hardcore

support: DONNIE DARKO (CZ)

from 22:00 djs: Selecto & Komandante

Hodnocení:

Nakažlivě melodický hard-rock

Live: ARCANE ROOTS (UK) progressive, rock, alternative, biffy clyro, post-hardcore

support: DONNIE DARKO (CZ)

from 22:00 djs: Selecto & Komandante

FREE ENTRY!
supported by Go.Out.cz

Arcane Roots přijíždí z Jihu Anglie a zasluhují si Tvoji maximální pozornost. Domácí scénu už si podmanili a 1. června se chystají uhranout na Free Mondays v ROXY i Tebe. Zasáhne Tě smršť šrapnelů namíchaná ze zvuků post-hardcoru, popově lazeného alternativního rocku a nakažlivě melodického hard-rocku. Ideální pokud nesnášíš jednoznačné hudební škatulkování!

Když na chvíli upustíme od škatulek tak se bavíme o talentovaném zpěvákovi Andrew Grovesovi, ostrých kytarách a skvělých bicích. Arcane Roots jsou známí pro své energické live shows a hlavně propojování progresivní hudby, math rocku a indie s formátem chytlavých melodií. V roce 2011 vydali debutové album ‚Left Fire', které se dočkalo velmi pozitivní kritiky (Sputnikmusic ho označil za nejlepší album roku 2011). Ve stejném roce také odjeli jejich první turné ve Velké Británii, které zakončili vystoupením na festivalech Sonisphere a Heavy Festival. A jejich první full lenght album 'Blood & Chemistry' vydali v květnu roku 2013. Za poslední dva roky si stihli zahrát po boku jmen jako Twin Atlantic, Coheed and Cambria, Bad Religion, Dry The River a The Used. A pokud vám to ještě pořád nestačí tak přihazujeme jména kapel, s kterými odjeli turné: AWOLNATION, Muse, Biffy Clyro a Enter Shikari.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře