Zpět
FREE MONDAYS w/ BARU (DE), MONO LOVE (CZ)
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

FREE MONDAYS w/ BARU (DE), MONO LOVE (CZ)

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Rock / Punk / Metal, Live, House
Vstupné:

Zdarma

DJs:

Live: BARU (DE), MONO LOVE (CZ)

from 22:00 DJs: CJ Fox, Tommaso, David Ferraday

Hodnocení:

FREE MONDAYS - 23/2/2015

FREE ENTRY!
supported by GO OUT!

Live: BARU (DE), MONO LOVE (CZ)

from 22:00 DJs: CJ Fox, Tommaso, David Ferraday


Baru (DE)
https://www.youtube.com/watch?v=CuWOo7Kvp3w
https://soundcloud.com/barumusic/take-a-look

Do ROXY se řítí další dávka indie-rockové energie, řízlá poctivými osmdesátkovými rytmy. I když zas tak jednoduché to s tím popisem německé party BARU nebude.

Vezměme si třeba jejich debutové album „Sailors Of The City", to má tolik vrstev, že je nemožné ho jakkoli zaškatulkovat. I když texty se určitě ubírají spíše indie-popovým směrem.

BARU, to jsou Ferdinand Weigel, Ronny Haberer, Jacob Feustel a Sndres Seidel. Pochází ze saského venkova. V jejich hudbě je znatelný pocit překročit hranice malého městečka a fascinace hudbou 80. let. „Repair" je první song z jejich alba, ve kterém jsou všechny tyto pocity převedeny do hudby.

Během nahrávání v Berlíně se kapela posunula o obrovský kus dál a vy si tak můžete vychutnat hudbu, kterou se jim určitě podařilo umístit na světovou úroveň.

MONO LOVE (CZ)
https://www.youtube.com/watch?v=-ZdQgPnLEIY

MONO LOVE IS AN EASY LOVE. Mono Love je něco mezi námi. Malé tajemství, o kterém jsme se naučili říkat každý to své. Kapelu Mono love, si můžete poslechnout tady: https://www.youtube.com/watch?v=-ZdQgPnLEIY

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře