Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

FREE MONDAYS w/ CODE LOVE (CZ) I LOVE YOU HANEY BUNNY (CZ)

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Rock / Punk / Metal, Live, Alternative, House
Vstupné:

Zdarma

DJs:

Live: CODE LOVE (CZ) pop, alternative, indie, rock

support: I LOVE YOU HONEY BUNNY (CZ)

from 22:00 DJs: Aiffel, Rusty Fox vs. Papi Oil, Radex. Chris Pera (SK / CH)

Hodnocení:

Code Love pokřtí nové album

Live: CODE LOVE (CZ) pop, alternative, indie, rock

support: I LOVE YOU HONEY BUNNY (CZ)

from 22:00 DJs: Aiffel, Rusty Fox vs. Papi Oil, Radex. Chris Pera (SK / CH)

FREE ENTRY!
supported by Go.Out.cz

Těšte se na koncert, v rámci něhož proběhne křest debutového CD pražské kapely Code Love (dříve Crapfruit). CD bylo nahráno v Nahrávacím studiu Psáry, pod taktovkou producenta Filipa Gemrotha, u kterého už dříve vydali jejich MiniEP s debutovým singlem From The New World. Spolu s Code Love si na křestu zahraje indie-rocková kapela I Love You Honey Bunny z Prahy.

Kapela Code Love vznikla v roce 2012, sestava kapely se ustálila na podzim roku 2013 ve složení: Martin Bosák (bicí, zpěv), Daniel Tikal (zpěv, kytara, klávesy), Matěj Tikal (kytara, zpěv) a Jan Zábský (baskytara, zpěv). Počátkem roku 2014 nastal zlom v existenci kapely, kdy došlo k nahrání alba „miniEP", v rámci něhož vyšel debutový singl „From The New World" (produkce Filip Gemroth). V druhé polovině roku 2014 byl singl „From The New World" nasazen na rádiu Expres FM a od loňského listopadu jej hrají na rádiu Evropa 2, kde je zároveň součástí hitparády Music Chart, kde se pravidelně umisťuje na předních příčkách.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře