Zpět
FREE MONDAYS w/ CRAPFRUIT (CZ) BLUEROOM (CZ)
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

FREE MONDAYS w/ CRAPFRUIT (CZ) BLUEROOM (CZ)

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Rock / Punk / Metal, Live, Alternative, House
Vstupné:

Zdarma

DJs:

Live: CRAPFRUIT (CZ) BLUEROOM (CZ) pop, alternative, indie, rock

DJs: Tibiza, Rio, Wulky

Hodnocení:

České projekty Crapfruit a Blueroom

Live: CRAPFRUIT (CZ) BLUEROOM (CZ) pop, alternative, indie, rock

DJs: Tibiza, Rio, Wulky

FREE ENTRY!
supported by Go.Out.cz

Kapela Crapfruit vznikla v roce 2012, sestava kapely se ustálila na podzim roku 2013 ve složení: Martin Bosák (bicí, zpěv), Daniel Tikal (zpěv, kytara, klávesy), Matěj Tikal (kytara, zpěv) a Jan Zábský (baskytara, zpěv). Počátkem roku 2014 nastal zlom v existenci kapely, kdy došlo k nahrání alba „miniEP", v rámci něhož vyšel debutový singl „From The New World" (produkce Filip Gemroth).

V druhé polovině roku 2014 byl singl „From The New World" nasazen na rádiu Expres FM a od loňského listopadu jej hrají na rádiu Evropa 2, kde je zároveň součástí hitparády Music Chart, kde se pravidelně umisťuje na předních příčkách.
V současné době kapela pracuje na své první desce, kterou opět přivede na svět producent Filip Gemroth. Nová deska vyjde počátkem roku 2015.

Kapela blueroom vznikla roku 2009. V roce 2010 nahrála čtyřskladbové demo Up In The Sky. V roce 2011 dvouskladbové demo Under Ether/Sunrise Glow a o dva roky později třískladbové EP Violet Sky, které již utváří hudební směr, kterým se kapela chce vydat.
V současné době kapela blueroom působí ve složení: Vašek Růžička (kytara, zpěv), Tomáš Mühlbach (bicí), Jarda Michl (klávesy) a Petr Rajtšlégr (baskytara). Její kytarové rify si můžete poslechnout třeba tady.

</di

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře