Zpět
	 FREE MONDAYS w/ FOXTHROAT (LV)
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

FREE MONDAYS w/ FOXTHROAT (LV)

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Rock / Punk / Metal, Live
Vstupné:

Zdarma

Hodnocení:

https://www.facebook.com/events/762756693742054/

FREE MONDAYS - 5/5/2014

FREE ENTRY!
supported by GO OUT!

FOXTHROAT (LV) rock, energic, 200% performance
--

FOXTHROAT (LV)
https://www.youtube.com/watch?v=EYNDOR2nEko
https://soundcloud.com/foxthroatmusic

Na datum 5. 5. pro más máme další zahraniční nářez v rámci Free Mondays at Roxy. Kapela Foxthroat z Lotyšska.

A jak že to s lotyšskými Liškami všechno začlo?

Obyčejný den v Chelyabinsku. Meteor dopadá na zem, rozbíjí okna, lidé se chvějí strachy a polykají sedativa... Úžasná show! Přesně v tu chvíli pokouše čtyři mladé muže liška a to za velmi podivných okolností. Nic zvláštního v porovnání s pádem toho zpropadeného meteoritu někde z vesmíru. Nikdo tomu tedy nevěnoval pozornost. Tito mladí muži by vlastně na incident taky zapomněli... ale něco se změnilo. Samozřejmě že ano! Nebyla to jen tak obyčejná liška. Byl to experimentální prototyp z tajné vojenské základny. Liška mutant! Ho-ho-ho! Nebo možná intergalaktická liška, přivedená na Zem s Chelyabinskym meteoritem... Existují i jiné verze ale věc, kterou si můžeme být na stoprocent jistí je ta, že lidé pokousaní liškou se dramaticky změnili; jsou jiní než "nepokousaní" lidé.
Pokud potkáte takového člověka, snažte se působit nenápadně. Pokud se situace vymkne kontrole, jediná šance, jak si zachráníte svůj zadek je VHS kazeta s filmem Titanic.
Hoďte ji na Liščíhomuže a uleťte pryč. Stal jste se totiž ptákem! Nebo ne?
Hledíme do budoucnosti a musíme říct, jejich hudba je skvost.
Je to kurva žhavej šutr!
Ale to už je jiný příběh...

Jak to dopadne? Přijďte se podívat na pokračování na podiu Roxy už na začátku května. Do té doby kluky naposlouchejte na jejich ultra jiskřícím Soundcloudu tady.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře