Zpět
FREE MONDAYS w/ HATHORS (CH) THE COMPLICATION (CZ)
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

FREE MONDAYS w/ HATHORS (CH) THE COMPLICATION (CZ)

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Rock / Punk / Metal, Live, Alternative, Tech-house
Vstupné:

Zdarma

DJs:

Live: HATHORS (CH) high-energy, noise, grunge, punk rock, stoner, alternative
support: The Complication (CZ)
from 22:00 DJs Chris Sadler, Mark Evill, Leemac

Hodnocení:

Free Mondays - 18/5/2015

FREE ENTRY!
supported by GoOut

Live: HATHORS (CH) high-energy, noise, grunge, punk rock, stoner, alternative

support: The Complication (CZ)

from 22:00 DJs Chris Sadler, Mark Evill, Leemac

Hathors (CH)
https://www.youtube.com/watch?v=S5i1M_WBZp4&feature=youtu.be
http://hathors.bandcamp.com/

Hlučný grunge švýcarské kapely Hathors pokládá svatou oběť na oltář stoner rocku. Tahle tříčlenná parta zazáří na Free Mondays 18. května. Marc Bouffé bude svýma rukama mučit kytaru v doprovodu basáka a bicích. Odehrají sérii modliteb, které vyjadřují utrpení i extázi.
Když v roce 2011 vydali jejich první album „Hathors", podařilo se jim ho nabít kreativní energií a vznikla tak kolekce tracků, která střídá horlivost a naléhavost s jakýmsi prchavým klidem. To vše ve snaze dosáhnout křehké rovnováhy energie, nadšení, hluku a rocku.

V ROXY se připrav na super aktuální materiál, protože 8. května vychází jejich nové album, na kterém se podílej John Angello, mimo jiné pracující s kapelami jako Sonic Youth, PJ Harvey nebo Madrugada. Nedávno se upsali berlínskýému labelu NOISOLUTION Records.

A to nejlepší co můžeš udělat je poslechnout si je, pak zjistíš, že určitě musíš přijít!

The Complication (CZ)
https://www.youtube.com/watch?v=0IJ4aWw9-ak

The Complication to je energie, bordel a hlavně velká láska k devadesátkám. Čtveřice podivínů z různých koutů východních Čech vám dokáže, že Rock 'n' Rollu ještě zdaleka neodzvonilo. Muzika založená na hlasité kytaře, hutné base a dynamických bicích, ve které i přes všechny ty potrhané struny a rozmlácené kytary najdete chytlavé melodické linky a výrazné refrény využívajících hlasů všech členů kapely. V roce 2014 jim vyšla debutová deska U, ovšem už v březnu 2015 se objevuje úplně nový singl ONE.SIXTY.SEVEN, jenž je předzvěstí nového materiálu a nového alba.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře