Zpět
	 FREE MONDAYS w/ HOLDEN CAULFIELD (CZ) & MANON MEURT (C
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

FREE MONDAYS w/ HOLDEN CAULFIELD (CZ) & MANON MEURT (CZ)

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Live
Hodnocení:

!! KŘEST SINGLU HOLDEN CAULFIELD A DESKY MANON MEURT !!

HOLDEN CAULFIELD (Praha) indie/pop
MANON MEURT (Rakovník) shoegaze
---
28/4/2014 FREE MONDAYS
FREE ENTRY!
supported by GoOut.cz
---
HOLDEN CAULFIELD (CZ)
Přestože kapela Holden Caulfield působí na scéně již od roku 2010, s debutovou deskou si dává opravdu na čas. Ten čas ale přichází právě nyní a deska, na kterou se kapele složili fanoušci v úspěšné kampani na Hithit.cz, konečně spatří světlo světa. Právě z ní pochází singl Save The World, který vznikl v produkci Armina Effenbergera (Cartonnage, Adam Mišík a další) a kapela na něm opět našla nový zvuk. "Nechceme zachránit svět, na to jsme krátcí. Chceme ale do Čech přinést moderní popovou hudbu, která tady zoufale chybí," odkrývá troufalé plány své kapely frontman Martyn Starý, jehož můžete znát i jako kytaristu kapely Luno. "Víme, že to není lehký úkol, ale věřím, že když budeme makat, můžeme získat mnoho fanoušků," dodává. Pokud máte rádi kapely jako The 1975, Youngblood Hawke nebo CHVRCHES měla by vás jejich hudba oslovit.

http://www.facebook.com/holdencaulfieldofficial
---

MANON MEURT (CZ)
Shoegazová senzace z Rakovníka, která předskakovala legendárním My Bloody Valentine v Roxy pokřtí své debutové album, které také vznikalo za pomoci fanoušků prostřednictvím HitHitu! Máte-li rádi hlasité kytary a zasněný zpěv, frontmanka Káťa společně s basačkou Simčou a jejich kluci vás nemůžou nechat chladnými!

http://bandzone.cz/manonmeurt

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře