Zpět
FREE MONDAYS w/ HUSTLE AND DRONE (USA)
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

FREE MONDAYS w/ HUSTLE AND DRONE (USA)

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Live, House, Electro
Vstupné:

Zdarma

DJs:

live: HUSTLE AND DRONE (USA) electronic, synthpop, trio

support: Loop-Station – Rebela Yella feat. Swabik (CZ)
from 22:00 DJs: Selecto & Komandante

Hodnocení:
Free Mondays - 13/4/2015

FREE ENTRY!
supported by GoOut

live: HUSTLE AND DRONE (USA) electronic, synthpop, trio

support: Loop-Station – Rebela Yella feat. Swabik (CZ)
from 22:00 DJs: Selecto & Komandante

Hustle and Drone
http://hustleanddrone.bandcamp.com/album/holyland
https://www.youtube.com/watch?v=9lIks_HwC7U

Začalo to v 80. letech, kdy se nastavovaly předvolby Casia na temnou, Blade Runnerovi podobnou atmosféru. A když už tyto kdysi futuristické melodie značně zestárly, kapely jako M83 nebo CHVRCHES se začaly honit za 8 - bitovými údery, aby tento žánr získal zpátky své ambice promlouvat za budoucnost.

Album Holy Land portlandského elektronického tria Hustle and Drone je ale o úplně něčem jiném. Nahlíží do budoucnosti z vlastního okna a výhled z něj se vám bude určitě líbit. Podělí se s vámi o něj už 13. dubna na Free Mondays v ROXY.

Je v něm vidět maximální snaha o skvělou hudební nahrávku a to daleko víc než jste v současné době měli možnost slyšet v jakékoli nahrávce stylu kytara a buben.
Husle and Drone ovládají jemné basové linky, vokály a stroje jim vládnou od začátku do konce. Duší celého projektu je hlas frontmana Ryana Neighborse (bývalý člen Portugal the Man), který vyjadřuje univerzální pocity existenciální hrůzy, spirituality a zoufalství a vytrhuje tak žánr synthpopu z trupu uchrastěných let osmdesátých.

Stroje nikdy nezněly tak krásně.

GOOUT.cz - Kulturní přehled
Další události od Free Mondays at Roxy

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře