Zpět
FREE MONDAYS w/ KLUCI (CZ)
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

FREE MONDAYS w/ KLUCI (CZ)

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Rock / Punk / Metal, Live, Electro
Vstupné:

Zdarma

DJs:


KLUCI (CZ) - elecro, punk, boys

Hodnocení:

FREE MONDAYS - 14/4/2014

FREE ENTRY!
supported by GO OUT!

KLUCI (CZ) - elecro, punk, boys
---
KLUCI (CZ)
http://bandzone.cz/klucizmarmelady
https://www.youtube.com/watch?v=Ggh2uQ8zBao

Broumovská kapela Kluci, byla založena v roce 2010, kdy zároveň nahrála svoji první demo nahrávku. Stylem se pohybují okolo electro, dupstepu, hip-hopu, kytarovek a punku. Kluci vyrostli na kapelách typu Beastie Boys, Sonic Youth, Chemical Brothers, Daft Punk, Does It Offend You, Yeah?, Hadouken, ... Pódiový projev Kluků je, řekněme, energický.
Sami si nahrávají a vydávají desky, střihají klipy nebo tisknou trika, všechno projde jejich rukama. Nahrávky jsou zdarma ke stažení na http://kluci.bandcamp.com/, byznys.
Kluci mají i úspěchy. V roce 2012 si zahráli na Rock For People, vyhráli diváckou cenu na festivalu Broumovská kytara, vyhráli soutěž kapel v Náchodě - Prima sezóna, zahráli si na Majálesu v Ústí nad Labem, natočili klip On The Run, za rok 2012 odjeli přes 30 koncertů po ČR a pár po Polsku. Na začátku roku 2013 vydali své čtvrté demo. Později natočili klip k singlu Neon Sun, který odvysílala i hudební stanice Óčko.
Jestli sjíždíte electro a jste v míru s kytarovým bordelem, neměli byste s kapelou Kluci šlápnout vedle.
Kluci jsou Kuba Šleis - zpěv, kytara, samply; Ondar Šleis - basa; Jára Winter - bicí; Kája Franze - klávesy a Martin Minařík - kytara. Všechno se uvidí, znáte to.
Tak si pojďte tenhle ojedinělý mix poslechnout už 14. 4. na Free Mondays do Roxy.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře