Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

FREE MONDAYS w/ MAKE MY HEART EXPLODE (CZ), LUKAS LANDA (CZ), JOHNNY SURVIVED (CZ)

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Rock / Punk / Metal, Live
Vstupné:

Zdarma

Hodnocení:

FREE MONDAYS - 1/12/2014

FREE ENTRY!
supported by GO OUT!

Make My Heart Explode (CZ) synth-pop
support: LUKAS LANDA (CZ), JOHNNY SURVIVED (CZ)

MAKE MY HEART EXPLODE (CZ)
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ORJ5SBuAhiE
https://www.youtube.com/watch?v=ruokblQlhbE

Chytlavé melodie, snové synth plochy a výrazná rytmika - tak by se dala charakterizovat hudba pražské kapely Make My Heart Explode. Eponymní debutovou desku si kapela produkovala sama, je ovlivněná space-rockovou hudbou 70. a 80. let, stejně tak jako současnou popovou.

Kapela Make My Heart Explode vznikla v polovině roku 2011. Její debutové album z léta 2012 se inspiruje vlnou současné moderní synth-popové hudby. Jejich singly se chytly v rádiích, první klip k singlu One More Day se proběhl po televizích a zakotvil v hitparádě Medúza na ČT. Bandzone.cz je vyhlásil jako tip týdne, když dali svoji desku zdarma k poslechu. Daru Rolins zase zaujali natolik, že jim sama pokřtila debut. V létě si pak kapela zahrála na vyhlášeném Grape festivalu na Slovensku. V pražské ROXY to nebude jejich první koncert. Už dvakrát se tu s úspěchem představili pražskému publiku.

V březnu 2013 se Make My Heart Explode představili jako předkapela britské senzace HURTS na jejich vyprodaném koncertě v pražském Lucerna Music Baru.

V létě 2014 vzniká druhé album, které kapela Make My Heart Explode koncem roku představí na malém klubovém turné.

LUKAS LANDA (CZ)
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vfy8BKtEtcY

Lukas Landa kombinuje zvuky akustické kytary, synťáků a samplů. A to, že používá laptop, mu dává svobodu vystupovat pro začátek sám. Inspiruje se elektronickou hudbou, ale poslouchá taky folk nebo country

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře