Zpět
FREE MONDAYS w/ PRVNÍ POSLEDNÍ (CZ), PROFESSOR LEOPARD (CZ)
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

FREE MONDAYS w/ PRVNÍ POSLEDNÍ (CZ), PROFESSOR LEOPARD (CZ)

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Rock / Punk / Metal, Live, Alternative, House, Tech-house
Vstupné:

Zdarma

DJs:

Live: PRVNÍ POSLEDNÍ (CZ), PROFESSOR LEOPARD (CZ) indie, pop, alternative, rock

DJs: Miquel, Kifli, Yoppa Parrot

Hodnocení:

Energické kapely se svérázným pohledem na svět.

Live: PRVNÍ POSLEDNÍ (CZ), PROFESSOR LEOPARD (CZ) indie, pop, alternative, rock

DJs: Miquel, Kifli, Yoppa Parrot

FREE ENTRY!
supported by Go.Out.cz


 

První-Poslední se zrodili v Praze v roce 2007. Jsou energickou kapelou se svérázným pohledem na svět. Tomu odpovídá i jejich nevšední poetika a hudební styl pohybující se ve vodách blízko alternativního rocku.

V létě 2010 natočila kapela ve sklepích pod redakcí Respektu CD s názvem Satori. V září téhož roku desku míchá ve studiu 3Bees a s písní Jugoslávie se dostává do finále soutěže Radia Beat s názvem Naděje Beatu. Přibývá vystoupení na velkých koncertech a festivalech (Palác Akropolis, Rock Café, Malostranská Beseda, festival Vyšehraní...) a přibývá i fanoušků. V roce 2013 natáčejí První - Poslední ve studiu Faust pro svůj vývoj zásadní desku jménem Meziměsto. Mistrem zvuku je rodák z Floridy Derek Saxenmeyer.

Professor Leopard je indie-rocková kapela, která vznikla v roce 2009 v Brně. Zvuk a výraz kapely je ovlivněn jízdou na koních, 80s, 90s. Kapela se rozrůstá o další nástroje jako je loutna nebo syntezátor a dále otevřeně spěje k novému, v rámci přirozeného vývoje hudby a světa. Kapela stojí na rockových základech, ale jen do té míry, aby se dalo mohutně odrazit někam dále... více mezi energii a sny.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře