Zpět
FREERIDE.CZ SUMMER NIGHT VOL.3
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

FREERIDE.CZ SUMMER NIGHT VOL.3

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, House, Drum and bass, Dubstep, Electro
Vstupné:

100,-

DJs:

MR. DERO & KLUMZY TUNG  (AT/UK)

Hodnocení:

Exkluzivní Freeride.cz večírek

MR. DERO & KLUMZY TUNG  (AT/UK)

Vstup: 100czk

Rok se s rokem sešel a Freeride.cz crew tu je opět s tradiční akcí, během které se komunita holdující surfingu, wakeboardingu, mountainbikingu, snowboardingu a freeskiingu sejde, aby společně přivítala letošní léto. FREERIDE.CZ SUMMER NIGHT 2014 se letos uskuteční opět v pražském klubu Roxy, a to v den symbolického data - v PÁTEK 13. ČERVNA. Na pověry my nevěříme, a tak si jsme naprosto jistí, že vás/nás všechny čeká parádní večer plný nadupaného programu. Ten pro vás postupně ladíme do perfektu společně s našimi dlouhodobými partnery, kterými jsou Jägermeister a Red Bull, za což jim moc děkujeme!

Veškeré perličky o akci vám budeme postupně odtajňovat, nicméně tu hlavní prozradíme už teď. Headlinerem hudební části večera totiž bude nadupané rakousko-britské duo MR. DERO & KLUMZY TUNG a vězte, že tihle dva pánové vás v Roxy rozpohybují tak, že si v neděli budete muset koupit pár nových bot! MR. DERO je vynikající DJ původem z rakouského Grazu a fenomenální MC KLUMZY TUNG nepochází odnikud jinud než ze světové kolébky hudby - anglického Londýna.

 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře