Zpět
FRITZ KALKBRENNER (DE) @ ROXY 14/11
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

FRITZ KALKBRENNER (DE) @ ROXY 14/11

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Live, Deep House
Vstupné:

v předprodeji omezené balíčky 300 ks vstupenek za výhodnou cenu 390 Kč + popl. Po vyprodání se cena vstupenky zvýší.

DJs:

djs: FRITZ KALKBRENNER (DE), IM Cyber, Subgate, Fatty M

Hodnocení:

FRITZ KALKBRENNER (DE) - 14/11/2014

TWO LIVE SHOWS 14/11 & 15/11

FRITZ KALKBRENNER přiveze do ROXY nové album a dvojkoncert

djs: IM Cyber, Subgate, Fatty M

-English below-
---
Fanoušci jedinečného zvuku Fritze Kalkbrennera pozor! Nejen, že v půlce října vydá nové album Ways Over Water, ale také nám ho přijede ukázat naživo v rámci podzimního evropského turné. Z důvodu velkého zájmu o jeho minulé vystoupení v ROXY půjde tentokrát o dvojkoncert 14. a den poté 15. listopadu.

Mladší bratr Paula Kalkbrennera, autor dvou nádherných alb Here Today Gone Tomorrow a Sick Travellin', multiinstrumentalista a majitel uhrančivého hlasu Fritz Kalkbrenner oznamuje na říjen vydání nového alba Ways Over Water a k tomu rovnou dva koncerty v klubu ROXY. "Jeho minulé vystoupení bylo absolutně vyprodané a tak jsme rádi, že můžeme v rámci dvojkoncertu nabídnout vstupenky většímu počtu fanoušků a zároveň udržet komfort potřebný pro vizuální a hudební show takového rozměru." vysvětluje Lenka Senová z ROXY.

Stejně jako v roce 2012 přiveze Fritz Kalkbrenner stylovou LED vizuální show, která doplní jeho live vystoupení.

Na oba dva koncerty jsou nyní v předprodeji omezené balíčky 300 ks vstupenek za výhodnou cenu 390 Kč + popl. Po vyprodání se cena vstupenky zvýší.

-EN-
Berlin electronic music legend Fritz Kalkbrenner will bring us his new album Ways Over Water and amazing live show on 14th and 15th November. "Last time it was sold out in advance, so we decided to make it double concert so the fans could feel comfortable at the show of this significance." said Lenka Senova from ROXY. Amazing music, live Fritz vocals and special LED visuals. Get your tickets while you can.
Předprodej/ Presale:
GOOUT.cz - Kulturní přehled: https://goout.cz/cs/listky/fritz-kalkbrenner/wib/
Ticketpro: http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/tanecni-elektronicka-hudba/1409981-fritz-kalkbrenner.html

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře