Zpět
House Elements special edition 10 Years Get Physical
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

House Elements special edition 10 Years Get Physical

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Live, Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

vstup: prvních 100 návštěvníků 100 czk

do 23:00 za 150 czk

od 23:00 za 250 czk

DJs:

Special guests: M.A.N.D.Y. (Patrick/Get Physical)


& Siopis (Get Psysical)

Resident djs: Biodan,

Slater,

TAZZ

Chill out: Djs: Felix! (Picnic / DEER),

Fill & Rody (Elektronic Night)

VJ: TXS

Hodnocení:

S velkým potěšením oznamujeme, že 8.12. proběhne v Roxy párty House Elements v duchu oslav 10. narozenin prestižního house labelu Get Physical, kde jako hlavní host vystoupí legendární M.A.N.D.Y.!

Management labelu při výběru svých "narozeninových" akcí zohlednil mimo jiné i prestiž pražské Roxy, a tak se narozeninové oslavy labelu dostanou i do našich končin. Kromě M.A.N.D.Y. se můžete těšit i na producenta Siopise, kterého kromě M.A.N.D.Y. doplní rezidentní djs Tazz, Biodan a Slater.

Line-up na hlavní stage je tedy již představen, a tak zbývá obsadit chill-out stage. U příležitosti této prestižní akce tak otevíráme djskou soutěž o hraní na párty v chill-out stage. Pokud jsi dj, a máš jasno v tom, co bys očekával v chilloutu na této párty za hudbu, pošli nám svou nahrávku na email news@progressivesession.net do 19.11. Z došlých nahrávek vybereme 2 djs, kteří pak budou mít příležitost si na této párty zahrát.

Abyste měli představu, o jaké muzice je párty labelu Get Physical, poslechněte si jejich největší hit, který má téměť 1,5 milionu shlédnutí!

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře