Zpět
HOUSE ELEMENTS w/ SILICONE SOUL
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

HOUSE ELEMENTS w/ SILICONE SOUL

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Live, Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

Předprodeji v sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticketsream za 150,-Kč + poplatky / na místě 200,-Kč

DJs:

Special guest: Silicone Soul (UK)

Resident DJs: Biodan

Slater

TAZZ

Chill Out: Cubik & Tomics

Hodnocení:

Skotské duo Craig Morrison a Graeme Reedie, které fanoušci kvalitní house music znají pod jménem Silicone Soul, patří po právu za legendy, o čemž ostatně svědčí i jejich velká popularita jak u nás, tak v zahraničí. Svou pověst výjimečných producentů a skvělých DJů přijedou znovu stvrdit 7. dubna do ROXY na party House Elements.

Craig a Graeme, kteří vydávají svou produkci na prestižním labelu Soma Records už od roku 1998, mají za těch bezmála čtrnáct let na svém kontě už celou řadu nesmrtelných hitů. Za všechny zmiňme pecky jako Right On či In Dante Disco, které jsou vzhledem k častému hraní Silicone Soul v ČR velmi dobře známé i tuzemskému publiku. Dobře známý je samozřejmě také skvělý cit Silicone Soul pro atmosféru a jejich um udělat z každé party nezapomenutelný mejdan, jež se nese na vlně dynamického tech-house občas decentně říznutého minimal technem.

A přesně na tohle se můžete těšit i 7. dubna na House Elements v ROXY, kde krom Silicone Soul zahrají také domácí DJs Biodan, TAZZ a Slater. V Chill outu se pak těšte na dvojku Cubik & Tomics.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře