Zpět
IAMX (UK) - Animal Impulses Tour 2013
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

IAMX (UK) - Animal Impulses Tour 2013

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Rock / Punk / Metal, Alternative
Vstupné:

Vstupenky za 600 czk + poplatky v předprodeji zde:

http://ticketportal.cz/podujatie_search.asp?id=92424

NoD bez popl.

Tickets for 600 czk + tax are available in presale here:

http://ticketportal.cz/podujatie_search.asp?id=92424

NoD WITHOUT TAXES 

Hodnocení:

Live: IAMX (UK)

Support: TBA

Po necelých dvou letech se do Prahy znovu vrátí mezi tuzemskými fanoušky nadmíru oblíbený dekadentní ansámbl Chrise Cornera (ex-Sneaker Pimps) IAMX. Kapela proslulá frenetickými koncerty s prvky výmarského kabaretu a avantgardy, provokativními texty a hypnotickou hudbou plnou sexuálního napětí chystá v ROXY exkluzivní koncert, na němž představí zbrusu nové, v pořadí již páté řadové album The Unified Field. V rámci jediného koncertu IAMX v ČR dojde samozřejmě ale i na staré známé fláky v novém zvukovém a vizuálním kabátě.
___________________________________________________________

After almost two years from their last show IAMX are again coming to Prague! Band around Chris Corner (ex-Sneaker Pimps) famous for it's frenetic shows with elements of weimar cabaret and avantgarda, provocative lyrics and hypnotic music full of sexual tension will present at ROXY it's brand new studio album The Unified Field. This exclusive show will be the only one IAMX gig in Czech Republic in 2013!

Live: IAMX (UK), support: Moto Boy (SWE)+ popl.,

Styly: alternative rock, electro, synth pop

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře